En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aman çocuklara et yedirmek problemBenim oğlum başında zor bekledi.
et yiyor da sade olacak illa domates biber yanına bişey değmeyecek patates yemeği yapıyorum neymiş domates bulaşmış mış aidsli gibi davranıyor domatese hiçbir şey bulaşmayacak yazın annemde kaldı annem arıyor bu çocuk nasıl yaşıyor bir şey yemiyor dedim ki bende bilmiyrum araştırılması lazım bi mucize üzülüyorum ama yapabileceğim hiçbir şey yok

Adam geliyo yapisiyo insanlari tahrik ediyorum demekki:) dayanamiyolar yazmadan bana:)) konu konuyu aciyo:)) benim fikrim bu demekte yetmiyo: (
E işte konuşmanın devamında ikinizinde fikrinde değişme olmuyor, olan sana oluyor griye boyanıyorsun:) Görmezden gel, aynı fikirde olmadığın insana birşey anlatamazsın.

Yemegin icinden cikar porsyon yap .. yesekerde oyle yeseler keske beni zirtapozlar:))

O bizdede öyle tabakta diğer yiyecek değerse yemiyor.İlla ayrı olacak:)
Senin etler büyük parça ondan zor olmuştur demek istedim aslında:)

E işte konuşmanın devamında ikinizinde fikrinde değişme olmuyor, olan sana oluyor griye boyanıyorsun:) Görmezden gel, aynı fikirde olmadığın insana birşey anlatamazsın.
Ben genelde tek oluyorum zaten:)) onlar bana karsi:)) cok sukur heryerde sivriyimdir:)) haklisin aslinda, ama cevap veriyorum iste bile bile boyaniyorum griye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…