En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Bebeğim gözlerinde sorun mu var? Sende 1 madalya var
Arkadaş değil misiniz ya, az dert dinleyin derman olun tövbe ya

Bir görünümlü iki madalyam var benim hihhh kem gözlüler nazar etmesin diye ben gizlettirdim
Ayrıca o ikinci madalyayı da kk da pinkstrap diye biri var sen simdi tanımazsın onun oyuyla aldim

Bir görünümlü iki madalyam var benim hihhh kem gözlüler nazar etmesin diye ben gizlettirdim
Ayrıca o ikinci madalyayı da kk da pinkstrap diye biri var sen simdi tanımazsın onun oyuyla aldim
Kendi parmağımla yaptım yani Neyse 1 görünümlü 2 neyine yetmiyor git hamileliğini yaşa yarışmalarda sürünme
Belki yapan olur yada tarif isteyen son gün söyleyeyim:)
Hadi kaçtım öpüyorumAllah'a emanet ol
Sende Allah'a emanet ol

O etten artık o kadar emin değiliz, ya bozulduysa Yapma yeme bence
Kankalarım katılmanı istemiyor

Kim o kankalarin yaa sen onların avukatı misin? Onların dili yok mu?
Önemli olan görsel zaten sunumu yapar çöpe atarım gerekirse

Katacaktim valla:) yarin bi denesemmi acaba:)) kuruyemuste cok evde.. sen hangi kuruyemisleri katiyosun icine?
Fındık ve dolmalık fıstık iyi oluyor. Üzerine süsleme de farklı katabilirsin. Meyve olarak kayısı incir, dut , kuş üzümü, diğer kuru üzüm siyah kuru üzüm karartıyor :) küçük kuş üzümü daha iyi oluyor.

Gunaydin kizlarr:)) hayirli cumalar

Markete bi gideyimde gozum neyi keserse alayim bakalim:)) bugun olmazsada yarin yapicam yaa insallah canimi fene cektirttin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…