En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Babam Naziklerin Ali’yi istemeseydi, ben yapacaktım sac kavurmayı C A N O
Aynen kategori açılmadan bir muhabbette sac kavurma yaparım hatta el açması lavaş yaparım demiştin.Oysa benim aklımdada o vardı ve sana birşey demedim:)
Kategori açıldı Yasmin Ali nazik dedi ben şok

Aynen kategori açılmadan bir muhabbette sac kavurma yaparım hatta el açması lavaş yaparım demiştin.Oysa benim aklımdada o vardı ve sana birşey demedim:)
Kategori açıldı Yasmin Ali nazik dedi ben şok
Yasmin sac kavurma yapacak, bende Nazik Ali yi yaparım diye mi düşündün yoksa

yasminsay asureye et miiii iyi ki oracıkta istifra etmedin canım yaaa

Ben de yıllar önce Konya'da aşure yemistim orada aşure tatlı değil de çorba olarak yapılıyormus. İçinde bildiğin çekilmemiş karabiber vardı top top bir de tatlı bekleyerek ağzıma atmıştım yaşadığım hayal kırıklığını anlatamamm

Aynen bilsem sac kavurma geyiği mi yapardım
Yani kimseye söylemedim.Bir deynepnaz ile konuştuk ama net konuşmadık.Aklımda şunlar var.Yapsam mı yapabilir miyim diye konuştuk.Son 1 haftadırda netleşti:)
Ayrıca benim tarif o kadar iddialı mı ya niye bu kadar üstünde duruyoruz.Sacda kavurma işte

Ettim canım, kaseyi nasıl bırakacağımı şaşırmıştım. Elimde kase banyoya koşmuştum

Zaten sorun orda. Sorun saçta olması. Teflon dava da olsa böyle vaaaov olmazdı

Zaten sorun orda. Sorun saçta olması. Teflon dava da olsa böyle vaaaov olmazdı
Tavada yapmazdım canım:)O zaman tarif doğru olmazdı:)Cidden pişmesi tadı bile bambaşka:)Tavada aynı şeyi yapıyoruz.Asla bu tat olmuyor:)
Hem bu sayede sacım oldu:)Ekmek,gözleme yapacağım:)

İşte, herkesin herşeyi yapışı farklı. Dediğin gibi tuzlu yapıldığını da az evvelki araştırmamda öğrendim. Artık yemeden evvel sorarım muhakkak içeriği nedir diye

iyi fikir
Ben tuzluyu tek Konya'da gördüm valla onun dışında hep tatlı canım aşurem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…