• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Şimdi beytiden beytiye fark var.
Ben misal beyti diye, kuzunun böbrek yatağından yapılan et sarmalını bilirim. Sen dersin ki, köfte sişi yufkaya sarıp fırınlayayım.
İkiside beyti. Tatlar apayrı, görsel apayrı:sus:

Bunları bence tam bildirin @Nevreste ye :sus:

Et yemeklerinde bilmediğimiz tarifler olmaz sanırım, şahsen bilindik tarifler daha çok iştah kabartır diye düşünüyorum.:işsiz:
Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)

Bayramda ablamlar bendeydi, elimi hiçbirşeye süremiyorum, sote yapar gibi kavurma yaptılar, kavurma öyle yapılmaz dedim dinletemedim, soteden kavurma lezzeti beklenilmez hayallerim yıkıldı:KK51:
Tarif bilindik olur ama pişirme şekli farklıdır ya da tarif yöreseldir ilk defa görürüz, çıkar ya illa bize çıkmasa yeni evlilere çıkar:-)
Sote gibi yapılınca pişti mi ki?
Aynı şeyi açıkladım az evvel beyti hakkında, herkesin yaptığı bildiği farklılık gösterebiliyor canım.❤️

Gel kız, kavurma yedireyim sana. Gebe halinle istediğini yiyememişsin :110:

Şimdi beytiden beytiye fark var.
Ben misal beyti diye, kuzunun böbrek yatağından yapılan et sarmalını bilirim. Sen dersin ki, köfte sişi yufkaya sarıp fırınlayayım.
İkiside beyti. Tatlar apayrı, görsel apayrı:sus:

Bunları bence tam bildirin @Nevreste ye :sus:
Ben başka birşey seçmek zorunda kaldım içime sinmedi pek ama yapacak birşey yok

Şu anda @Nevreste yoğun, yola çıkmaya hazırlanıyordur. Normalde içeriğide aynı ise vermez tarifi. Muhtemelen içeriği aynı, diğer tarif bildirimi yapan kişi ile.:olamaz:
Bilmiyorum benim tek bildiğim lavaşa sarılı olan zaten diğerini bilmiyorum

Tarif bildirdim her ihtimale karşı, bu ara yoğunluğum biraz fazla. Tarifi yapamazsam, çekeceğim bildirimimi.❤️

Hayırlısı canım :KK200:

Bende 19-20 si gibi yapacağım tarifi...
Kızım 1.sınıfa başlıyor onun heyecanı var...

10 nunda başlıyor okul,onun hazırlıkları var:)))

Back
X