• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
O kural bir istisna canım ve olması gereken bir kural:)
Ona bakarsan yarışmaya katılanların yarısı madalyalı:)Onları yarışmadan mahrum bırakırsak kim katılacak:)

Kk'da hatundan çok ne var?:KK48:
Ya ben yapi gereği fazla sorgularımda...
Yanlış anlaşılmasın...Daha net
Anlamak için :KK15:

O kural bir istisna canım ve olması gereken bir kural:)
Ona bakarsan yarışmaya katılanların yarısı madalyalı:)Onları yarışmadan mahrum bırakırsak kim katılacak:)
Yani o kuralı da bizler istedik sonuçta:deli:
Herkesin madalya hakkı olsun, devamlı aynı kişiler alırsa şansı olmaz dedik sınır geldi. Şimdi bize yapıyorlar aynısını:skandal::skandal:
1 madalya nedir ki küçücük:skandal:

Yani o kuralı da bizler istedik sonuçta:deli:
Herkesin madalya hakkı olsun, devamlı aynı kişiler alırsa şansı olmaz dedik sınır geldi. Şimdi bize yapıyorlar aynısını:skandal::skandal:
1 madalya nedir ki küçücük:skandal:

Ayy aşk olsun...
Yeniyim malum...
Anlayayim ne,neden,niçin?
Katıldığım yarışmanın kurallarını bileyim diye:KK48:

Yok ben senin tüm tariflerini inceledim... sen 1 değil 10 madalya almalisin:KK200:

Kk'da hatundan çok ne var?:KK48:
Ya ben yapi gereği fazla sorgularımda...
Yanlış anlaşılmasın...Daha net
Anlamak için :KK15:
Yok canım biz bunlardan çok memnunuz:-)
Tabiki fikirlerinizi söyleyeceksiniz ama bize uyarsa ve mantıklı gelirse düzenleriz:)
Şimdi Kazen sürekli burada değil :)Ama ben hep içnizdeyim.Sizin gibi yarışmalara katılıyorum ve neredeyse 5.5-6 yıl olacak bu bölümdeyim.Yani ne yanlış ne doğru gidiyor.Hepsinin farkındayım:)
Yıllardır çok ciddi değişimler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.Ama bu dediğin mantıklı değil kusura bakma:60:

Ayy aşk olsun...
Yeniyim malum...
Anlayayim ne,neden,niçin?
Katıldığım yarışmanın kurallarını bileyim diye:KK48:

Yok ben senin tüm tariflerini inceledim... sen 1 değil 10 madalya almalisin:KK200:
Şimdi yumuşadım işte, :KK53:kızar gibi olmuştum biraz:110: o kadar iddialı olsam dediğin gibi madalyam daha fazla olurdu.

Yok canım biz bunlardan çok memnunuz:-)
Tabiki fikirlerinizi söyleyeceksiniz ama bize uyarsa ve mantıklı gelirse düzenleriz:)
Şimdi Kazen sürekli burada değil :)Ama ben hep içnizdeyim.Sizin gibi yarışmalara katılıyorum ve neredeyse 5.5-6 yıl olacak bu bölümdeyim.Yani ne yanlış ne doğru gidiyor.Hepsinin farkındayım:)
Yıllardır çok ciddi değişimler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.Ama bu dediğin mantıklı değil kusura bakma:KK60:

Estağfirullah...
Kusur musur yok :KK15:
Sorularımı cevaplandığın için mutluyum :KK19:

Back
X