O kadar madalyalılar katılıyor diye korktu kızlar,madalyalıları solladılar Sen ,Nevoş,bayankuş,fazlanazlı,makyajkolik gerilerde,gerçi bildirimden sonra değişebilir ama Demek ki neymiş madalyalılardan korkulmayacakmışKamu spotunu vereyim ,bir daha ki kategoride belki lazım olur
Ben zaten pratik ve lezzetli bir tarifi göstermiş olmak için katıldım :) belki bir yeni gelin, belki bir çalışan kadın, belki bifteklerim güzel olmuyor diyen bir ev hanımı bu sayede lezzetli biftekler yapar ve bana dua eder kim bilir
Ben zaten pratik ve lezzetli bir tarifi göstermiş olmak için katıldım :) belki bir yeni gelin, belki bir çalışan kadın, belki bifteklerim güzel olmuyor diyen bir ev hanımı bu sayede lezzetli biftekler yapar ve bana dua eder kim bilir
Ayy inşallah
Herşeyde bir hayır vardır...
Inşallah kısmetinde bir kez daha anne olmak vardir
Allah güzel ömür nasip etsin kızına,kötülerle karşılaştırmasın
Var yaptım kızartılır bıraktım inan bu ara vücudum çok yorgun mevsim geçişi mi yorgunluk mi depresyon mu hiç bielmedim anlayacağın yemeği yarıda bırakıp uzandım
Var yaptım kızartılır bıraktım inan bu ara vücudum çok yorgun mevsim geçişi mi yorgunluk mi depresyon mu hiç bielmedim anlayacağın yemeği yarıda bırakıp uzandım
Aksine senin yaptığın ekmek gibi ekmeği biz nasıl yaparız.Niye senin gibi ekmek ustası ile yarışalımÇok paylaşmak istiyorsan yemek tarifleri bölümünde paylaş biz de faydalanalım