• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Herkes alıngan olmuş dediğin gibi:KK48:
Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada :KK70::KK70:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:

Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada :KK70::KK70:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:
Hanım nenem 55 oldu mu:KK30::skandal:
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım:KK45:

Hayır yani çağıracağım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız:KK70:
:bicak:

:KK70::KK70::KK70:

Allah bizede 40'ları 55'leri göstermeyi nasip etsin...
Her yaşın bir güzelliği var abla:KK200:

Ole tabi:)) en azindan adil, beni sevsede sevmesede emegimi gormus dile getirdi:)
Bak gördün mü biz söylüyorduk inanmıyordun:)Burası bambaşka kimse seni düşüncelerinle ,yaptıklarınla yargılamaz:)Emek ayrı bir şeydir:)1. bile olacaksın:halay:

Back
X