E esma 82 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2015 1.269 1.961 133 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.381 tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış
tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.382 tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Ben gözümu yordu diye oylamadim
tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Ben gözümu yordu diye oylamadim
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.383 tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu
tontriko .!.: Yanliz masa ortusu coh guzeldi:) Genişletmek için tıkla... Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.384 esma 82 .!.: Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadi, ama azim var bugun yarin o da kapar madalyayi:)
esma 82 .!.: Adı hoşuma gitti herhalde . Zaten kazanamamış Genişletmek için tıkla... Evet kazanamadi, ama azim var bugun yarin o da kapar madalyayi:)
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.385 minik meleklerim .!.: Ben gözümu yordu diye oylamadim Genişletmek için tıkla... Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))
minik meleklerim .!.: Ben gözümu yordu diye oylamadim Genişletmek için tıkla... Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:))
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.386 minik meleklerim .!.: Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu Genişletmek için tıkla... Sende pirinc tanesi vardi tabak kenarinda ordan kaybettin:) aguhaha
minik meleklerim .!.: Sen şimdi bana laf mı çarptın benim tezgahımin nesi eksik Ya tabak kenarına düşen pirincin hiç mi Hatri yoktu Genişletmek için tıkla... Sende pirinc tanesi vardi tabak kenarinda ordan kaybettin:) aguhaha
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.387 tontriko .!.: Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:)) Genişletmek için tıkla... Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli
tontriko .!.: Bilmiyomki benim hosuma gidiyo o tarz:)) Genişletmek için tıkla... Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.388 minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: (
minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: (
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 59.973 159.676 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.389 Nevreste .!.: Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme Genişletmek için tıkla... Anladım. Etli kurabiye mi yapcan minik meleklerim .!.: Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme Genişletmek için tıkla... Söylemeyin aman cırt tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Cucuk soğan Nevreste .!.: Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:) Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum N e V a .!.: Ve de pirzolada Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Aynen yaa:)) Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Ahahahaha Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana Genişletmek için tıkla... Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir
Nevreste .!.: Evet içinde et var:)Yarın kategori belli olunca sana özelden adını söylerim:)Ama sakın kimseye söyleme Genişletmek için tıkla... Anladım. Etli kurabiye mi yapcan minik meleklerim .!.: Tamam abla söz sende benimkini söylememiştin zaten ama can tane sakin soyleme Genişletmek için tıkla... Söylemeyin aman cırt tontriko .!.: O eli bogrundede olup iskenderde olmayan ne vardi : ( Genişletmek için tıkla... Cucuk soğan Nevreste .!.: Gelince sanada özelden söylerimİçinde et var benim tarifte:) Genişletmek için tıkla... Tamam bekliyorum N e V a .!.: Ve de pirzolada Genişletmek için tıkla... tontriko .!.: Aynen yaa:)) Genişletmek için tıkla... minik meleklerim .!.: Ahahahaha Fırında kolun nesi eksikti peki şöyle bana Genişletmek için tıkla... Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.390 tontriko .!.: Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: ( Genişletmek için tıkla... Dökülecek bişey değilse de dokerim ben
tontriko .!.: Sen onunda ustune dokersin biseler:) gerci kategori ne bilmiyozki: ( dokulcek bisey mi degil Mi: ( Genişletmek için tıkla... Dökülecek bişey değilse de dokerim ben
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 300.129 621.726 1.423 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.391 tontriko .!.: O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:)) Genişletmek için tıkla... Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
tontriko .!.: O banyolar mecburen yapilcak dimi pazar gunu:) c tesi degil pazar sart:)) Genişletmek için tıkla... Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 300.129 621.726 1.423 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.392 -cantanem- .!.: Anladım. Etli kurabiye mi yapcan Söylemeyin aman cırt Cucuk soğan Tamam bekliyorum Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir Genişletmek için tıkla... Evet etli kurabiye en sevdiğim
-cantanem- .!.: Anladım. Etli kurabiye mi yapcan Söylemeyin aman cırt Cucuk soğan Tamam bekliyorum Kıskançlar sizi yarışma bu. Seçmene baskı yapmayın Isteyen istediğine verir Genişletmek için tıkla... Evet etli kurabiye en sevdiğim
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 59.973 159.676 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.393 minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.
minik meleklerim .!.: Tamam bı daha tabağımi anamın basma donlarinjn üstünde servis edeyim onlarda renkli Genişletmek için tıkla... Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin.
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.394 Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm
Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm
Minik Duduklu Tencere 🇹🇷TÜRK🇹🇷 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.869 314.280 698 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.395 -cantanem- .!.: Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm
-cantanem- .!.: Yöresel bir örtü o. Yorum Yaparken biraz dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.396 minik meleklerim .!.: Dökülecek bişey değilse de dokerim ben Genişletmek için tıkla... O kesin:))
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 59.973 159.676 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.397 minik meleklerim .!.: Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm Genişletmek için tıkla... Renkli don da servis fikri için dedim.
minik meleklerim .!.: Renkli olmasından bahsettim aşağılamadim cnm Genişletmek için tıkla... Renkli don da servis fikri için dedim.
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye 1 Nisan 2011 38.023 70.826 798 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.398 Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
Nevreste .!.: Bazen Cumartesi yapıyorlar:)Bugün dışarı çıkacağımız için Pazar yapın dedik:)Ama çamaşırları dün yıkadım bugün bir sürü çıktı:) Genişletmek için tıkla... Bende cocuklari yikiycaktimda usenmistim:)) bugun babalaryls disari ciktilar terlemidlerdi ikisini bir hopp soktum cikardim. Kizida yaptrmistim.. :) camasr sepete bskcam brzdn be var ne yok:)
C A N O Nirvana Pro Üye 8 Haziran 2013 59.973 159.676 898 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.399 Nevreste .!.: Evet etli kurabiye en sevdiğim Genişletmek için tıkla... Aşure de bile et olduğuna göre. Ne eti kullanacaksın.
Nevreste .!.: Evet etli kurabiye en sevdiğim Genişletmek için tıkla... Aşure de bile et olduğuna göre. Ne eti kullanacaksın.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 300.129 621.726 1.423 Malatya 30 Eylül 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #14.400 minik meleklerim .!.: O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm Genişletmek için tıkla... Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)
minik meleklerim .!.: O kadar soğuk ki eli mi yıkamaya korkuyorum çocukları cumartesi yikamisti .ne kendimi ne çocukları yoraman ben onları yıkarken boydan islaniyorujmm Genişletmek için tıkla... Bizim burası çok sıcak canım:)Zaten benimkiler büyük kendileri hallediyor:)