- Emoji Skoru
- 141.836
- Puanlar
- 598
Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.@yasminsay
Madalyan bugün yarin gelir
Profiline bakıp duruyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.@yasminsay
Madalyan bugün yarin gelir
Profiline bakıp duruyorum![]()
Emira nın gelmedi daha. Acaba senin ki hemen gelir mi ?Bende bakıp duruyorum fakat, gelmesi için ilk önce Kazen emmimin gelmesi lazım.![]()
Bilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat sorun genel panelde ise bana da gelmeyebilir.Emira nın gelmedi daha. Acaba senin ki hemen gelir mi ?

Anladım canım, inşallah madalyan biran önce profiline gelir. Çok yakışacakBilmiyorum ki, Emira’nın profilinde bir sıkıntı olduğu söylendi. Fakat genel panelde ise bana da gelmeyebilir.
Ancak bunu Kazen emmim gelince anlarız![]()

İnşallah canım benim, umarım gelirAnladım canım, inşallah madalyan biran önce profiline gelir. Çok yakışacak![]()

Ben ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var kiHorozlar ve tavukların sesinden dikildim sabahın köründeuykum var, ninni söyleyin bana
![]()
Tam dalarken ötüyorlar, 1 saat cebelleştim uyuyabilmek için. Baş ağrısı bastı, uykumu alamayıncaBen ninjisiz de geri yatarım o kadar çok uykum var kiçocukları uyandirmam lazım
![]()

Horozlar ve tavukların sesinden dikildim sabahın köründeuykum var, ninni söyleyin bana
![]()

Aman kimse kimseye alınmasın, hepimiz latife yapıyoruz burada, bak ben hiç alınıyor muyum 40 yaş üstüne laf sokup duruyorlar burada
Hayır yani çağıracağım @HanimKelesimiGetir 'i, ahretliğim diyeceğim 55 yaşına girdin diye sana burada laf söylüyorlardı çattım kaşlarımı hele bir geri durun dedim diyeceğim, bize yaşlı muamelesi yapamazsınız![]()
şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..Hanım nenem 55 oldu mu
Yok ablam ya benim şurada 3 yılım kaldı.Herkes abla diyor az kaldı teyze olacağım![]()
Heee oldu oldu, ahretliğim altın çağını yaşıyor![]()

Nene mi![]()

Nenem tabi ki @HanimKelesimiGetir
Kaç yaşına gelmiş.Torun torba sahibi olmuş
Kaşınıyor olabilirim![]()

Günaydın ablam, hoş geldinGünaydınlar hanımlar ben yokken dedikodumu yapın sonrada nene deyin olduuuu bittin sen @Nevreste![]()
Günaydın ablam, hoş geldin![]()
Dakika dakika takip etmişFark ettim. 18 dk çevrimiçiydin, sonradan çevrim dışı oldun. Dedim uyuya kaldı![]()
Gümaydınlar ahretliğim bunlar varya bunlar kıskanıyorlar bizi çıtır yaşımızı gençliğimizi filanahhh bir bilseler ki bu @Nevreste takma diş kullanıyor dizleri protezli
şimdi sorarlar demi kim daha yaşlıymış..
Kimlerle aşık atıyorlar bilmiyorlar ahretlik bir sen bir ben varız
3 yıl değil nevoş 3 ayın kaldı silahlarını kuşan hemenn
Aynen ahretliğim gören nene olduğuma inanmıyor,bak nevoşa hala bronz çağında çakılı kaldı
Heeee valla 3 aylık neneyim
Gel kaşıyacam kaçma![]()
Günaydınlar hanımlar ben yokken dedikodumu yapın sonrada nene deyin olduuuu bittin sen @Nevreste![]()