• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Kırmızı Et Yemeği hangisidir?

• Ankete Katılan
    641
  • Anket Kapalı .
Aslında en kolayı kurabiye,pasta,poğaça,börek:)Tarifle herşey yapılabilir:)Hayırlısı canım:KK200:
Gözümün önünden ayrılma:110:
Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil :D

Sen bana aldırma canım sorun yok :KK66:

:skandal:

Neyse ben alınmış olabilirim ama sıkıntı yok :KK54:

Tamam canım, ben yanlış anlamış olabilirim. Normalde şakaya alinmam, kendim de yaparım. Biraz sıkıntılı zamanlar geçiriyorum. K. Bakma

Teşekkür ederim canım:KK200:
Oyyyy ben seni yerim ne kadar zarifsin:KK200::nazar:Rabbim yardımcın olsun canım:KK74:Bu sıra biz ikizlerde birşeyler var:)İnan senden farkım yok:KK35:Ama geçecek inşaallah:KK36:

Abla yapıyorum da şöyle sağlam bı tarif yok bende her zaman çok güzel yaparım dediğim bişey yok benim tarifler hep pratik kolay yemek tarifleri sadece doymalik yani bakmalik değil :KK70:
Tamam biz seninle bunu konuşuruz.:KK45:Halledeceğim merak etme:sus:

Çok güzel yufka açarım falan ama bana kurabiye zor geliyor bana baklava aç de kurabiye deme kurabiye daha kolay ama sevmiyorum bana yaptığım tatlı gelmiyor
Oha sen baklava acabiliyon mu : ( ilk defa benden becerikli birini gordum :)) aguhaha

Back
X