Sonuçta çocuğunun 2 ye gittiğini unutmamışım
Bizim öğretmeni değişti,sınıfta okumayı öğrenmeyenler varmış,daha tam derslere geçemem dedi bu şekilde.Sizin sınıfta durumlar nasıl?
Sonuçta çocuğunun 2 ye gittiğini unutmamışım
Bizim öğretmeni değişti,sınıfta okumayı öğrenmeyenler varmış,daha tam derslere geçemem dedi bu şekilde.Sizin sınıfta durumlar nasıl?
O ne saçma iş
Nasıl ödev yapmazsa tokat
Korkuya dayalı eğitim olur mu hiç?
Ben bile ödev yaptırırken kızsam da sakinliğimi korumaya çalışıyorum hevesi kaçmasın diye
Geçen sene eski öğretmen çocuğun birine tokat atmış,velinin şikayet etmediği yer kalmadı.Allah göstermesin ben de kabulenmem böyle birşeyi.
O ne saçma iş
Nasıl ödev yapmazsa tokat
Korkuya dayalı eğitim olur mu hiç?
Ben bile ödev yaptırırken kızsam da sakinliğimi korumaya çalışıyorum hevesi kaçmasın diye
Geçen sene eski öğretmen çocuğun birine tokat atmış,velinin şikayet etmediği yer kalmadı.Allah göstermesin ben de kabulenmem böyle birşeyi.
Tek başına olsa neyse,sınıfta yapınca diğer çocuklar görmüyor mu?
Zaten anladığım kadarıyla görse de korkularından ses çıkarmıyorlar çıkarmazlar da
Veliler de başımız ağrımasın ,öğretmenle papaz olmayalım diye sesini çıkarmıyorlar herhalde
Üzüldüm çocuklara
Varsın derslerde az geri kalsınlar ama öğretmenle anıları iyi olsun.İlerleyen yaşlarda iyi anıları olsun.Sanki lisede mi ,üniye mi hazırlanıyor çocuklar da bu kadar baskı