Jawlensky Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 4 Eylül 2018 18.767 72.072 598 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.981 Canfeb .!.: Tarifime oy verdiğiniz için çooook Teşekkürler 1. olduk @kronik_unutkan @carpathia @ZehreNur @AzRASILAM @taylor @candy_candy @bir garip oblomov @seymam @Cevizli kek @FBahar @asminreina @Esila09 @magickk @btlkyn @firdefs @_cemrem_ @maralalmila @Lilruba @reyyan87 @Dodili @RUJLU KIZ @memure09 @wendy @milcin @pericikk @GunesinKizi35 @tuptip @evlaefe @Velvette @Tulparr @kahvecibaby @_Flora @mero95 @poyrazinmelegi @DGokce @ozlemem @ltnbng @M e v a @kuzusunun_anasi @cemre cemre @valiente @kymaluca @reynax @Sss33301 @mary jane @tosia @Hepdiyetde @Machu Picchu @anabel lee Kukrim @_Vendetta_ @ZehranurHifa @gulenyuzumsunsen @melegimm34 @morordek @Haydioradan @VeraHatun @Hifaa @TuEm07 @Greeneliton @Semra54 @daxi @elifiremsu @Tazegelin33 @She- @0742 @nostatus @cotard sendromu @Melodiaa @LaRisaCca @NaMIDiGeRBuzDoLaBI @yasmingncc @Doiy @stitch @Gulumse25 @Rzg14 @violet17 @Missisim @CaBu @yuvamutlulugum @DdmSckn @sekersizcikolata @Yengec anasi @Zeyno19 @dira90 @Irmakm @Amine96 @nezesali @Birelifruyasi @elanoraa @Anamnez @Minnosunubekleyen @Pembe Bal10cuk @Uykucu melek @nejlaa 86 @Monkey D 12 @morcivertkedi @gly23 @MrsKurabiye @Bixerhatin @Kbdemirel @Krmzblkmeftaoldu @Zecmel @xxoxxoxx @Ecrinya @Sabr-Sukur-Dua @Lunox Jawlensky @juliiass @imzaben @melocann10 @EnisaE @Myssr @Feslegen Kokulu Nane @Effective @hicmet16 @mavidelisiii @Duygusuz_ @Eslem91 @Ataayemi zeynepyu @sweet mom @Jeandarkk @AdalineBowman @Vexena @subab @UltrAslan63 @Gamzeliyy @Gonulmeyvesi @bgkmn @6li7lipetpet @Eda2019 @Nurhannn @Filozof89 @Cay6 @Cilekkizz @Aaaa Ben @Renklirenkli @Thetruthisoutthere @Niniel @masalak @Zeynzd @Baykussever @Muhtesem gunes @CiRiLLA @m_aslicim @ARMANTY @MaviSac @Tacmel @ozgeturken54 @Cotton Candy @Saralle @Beyzaylmzz @gizem_ar @Mickeylover @Meryem0158 @Hulyaa23 @mavipapatyaa @Dilandrdyk25 @BilgeSay @Guloos Genişletmek için tıkla... Oh bee sonunda oy verdiğim biri kazandı tebrikler çok güzel gorunuyordu eminim tadı da iyidir.
Canfeb .!.: Tarifime oy verdiğiniz için çooook Teşekkürler 1. olduk @kronik_unutkan @carpathia @ZehreNur @AzRASILAM @taylor @candy_candy @bir garip oblomov @seymam @Cevizli kek @FBahar @asminreina @Esila09 @magickk @btlkyn @firdefs @_cemrem_ @maralalmila @Lilruba @reyyan87 @Dodili @RUJLU KIZ @memure09 @wendy @milcin @pericikk @GunesinKizi35 @tuptip @evlaefe @Velvette @Tulparr @kahvecibaby @_Flora @mero95 @poyrazinmelegi @DGokce @ozlemem @ltnbng @M e v a @kuzusunun_anasi @cemre cemre @valiente @kymaluca @reynax @Sss33301 @mary jane @tosia @Hepdiyetde @Machu Picchu @anabel lee Kukrim @_Vendetta_ @ZehranurHifa @gulenyuzumsunsen @melegimm34 @morordek @Haydioradan @VeraHatun @Hifaa @TuEm07 @Greeneliton @Semra54 @daxi @elifiremsu @Tazegelin33 @She- @0742 @nostatus @cotard sendromu @Melodiaa @LaRisaCca @NaMIDiGeRBuzDoLaBI @yasmingncc @Doiy @stitch @Gulumse25 @Rzg14 @violet17 @Missisim @CaBu @yuvamutlulugum @DdmSckn @sekersizcikolata @Yengec anasi @Zeyno19 @dira90 @Irmakm @Amine96 @nezesali @Birelifruyasi @elanoraa @Anamnez @Minnosunubekleyen @Pembe Bal10cuk @Uykucu melek @nejlaa 86 @Monkey D 12 @morcivertkedi @gly23 @MrsKurabiye @Bixerhatin @Kbdemirel @Krmzblkmeftaoldu @Zecmel @xxoxxoxx @Ecrinya @Sabr-Sukur-Dua @Lunox Jawlensky @juliiass @imzaben @melocann10 @EnisaE @Myssr @Feslegen Kokulu Nane @Effective @hicmet16 @mavidelisiii @Duygusuz_ @Eslem91 @Ataayemi zeynepyu @sweet mom @Jeandarkk @AdalineBowman @Vexena @subab @UltrAslan63 @Gamzeliyy @Gonulmeyvesi @bgkmn @6li7lipetpet @Eda2019 @Nurhannn @Filozof89 @Cay6 @Cilekkizz @Aaaa Ben @Renklirenkli @Thetruthisoutthere @Niniel @masalak @Zeynzd @Baykussever @Muhtesem gunes @CiRiLLA @m_aslicim @ARMANTY @MaviSac @Tacmel @ozgeturken54 @Cotton Candy @Saralle @Beyzaylmzz @gizem_ar @Mickeylover @Meryem0158 @Hulyaa23 @mavipapatyaa @Dilandrdyk25 @BilgeSay @Guloos Genişletmek için tıkla... Oh bee sonunda oy verdiğim biri kazandı tebrikler çok güzel gorunuyordu eminim tadı da iyidir.
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.982 Evvab .!.: Misafir vardı sonra biz gittik tatile sonra yine misafir yeni boşa çıktım ve bugün diyete başladım Genişletmek için tıkla... Sen yamacıma gel hele, hani bana oy verecektin
Evvab .!.: Misafir vardı sonra biz gittik tatile sonra yine misafir yeni boşa çıktım ve bugün diyete başladım Genişletmek için tıkla... Sen yamacıma gel hele, hani bana oy verecektin
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.983 kukrim27 .!.: Hamd olsun canım iyiyim depremle korktum cok halada tedirginiz dua et bize kuzum Genişletmek için tıkla... Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var
kukrim27 .!.: Hamd olsun canım iyiyim depremle korktum cok halada tedirginiz dua et bize kuzum Genişletmek için tıkla... Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.771 698 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.984 Evvab .!.: Misafir vardı sonra biz gittik tatile sonra yine misafir yeni boşa çıktım ve bugün diyete başladım Genişletmek için tıkla... Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar
Evvab .!.: Misafir vardı sonra biz gittik tatile sonra yine misafir yeni boşa çıktım ve bugün diyete başladım Genişletmek için tıkla... Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.985 -Nana- .!.: Sen yamacıma gel hele, hani bana oy verecektin Genişletmek için tıkla... Vermedimmi yazıklar olsun bana ben eşek huyluyum
-Nana- .!.: Sen yamacıma gel hele, hani bana oy verecektin Genişletmek için tıkla... Vermedimmi yazıklar olsun bana ben eşek huyluyum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.986 Minik meleklerim .!.: Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar Genişletmek için tıkla... Evde yap yürüyüşe çık nereye kadar salona gideceksin
Minik meleklerim .!.: Ben bugün spora başlayacaktım sebep coktu gidemedm arkadaş başladı bugun yarın kayıt olayım diyordim yarın zam gelecekmiş hayattaki sansm bu kadar Genişletmek için tıkla... Evde yap yürüyüşe çık nereye kadar salona gideceksin
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.987 Evvab .!.: Vermedimmi yazıklar olsun bana ben eşek huyluyum Genişletmek için tıkla... Yok vermedin
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.260 306.771 698 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.988 Evvab .!.: Evde yap yürüyüşe çık nereye kadar salona gideceksin Genişletmek için tıkla... Salon evimin arkasında
Evvab .!.: Evde yap yürüyüşe çık nereye kadar salona gideceksin Genişletmek için tıkla... Salon evimin arkasında
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.989 Evvab .!.: Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Amin canım benim Allah razı olsun Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle.. Rabbim kabul etsin inşallah
Evvab .!.: Allah afetinden korusun ülkemizi kalplerinizi vesveseden arındırsın inşaAllah. Olanada inancımız tam ya gülüm bol estağfirullah çekmenizde fayda var Genişletmek için tıkla... Amin canım benim Allah razı olsun Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle.. Rabbim kabul etsin inşallah
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.990 -Nana- .!.: Yok vermedin Genişletmek için tıkla... Tükür bana puu suratıma bidaki iki oyumun ikiside sana
-Nana- .!.: Yok vermedin Genişletmek için tıkla... Tükür bana puu suratıma bidaki iki oyumun ikiside sana
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.991 kukrim27 .!.: Amin canım benim Allah razı olsun Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle.. Rabbim kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma
kukrim27 .!.: Amin canım benim Allah razı olsun Çekiyorum heegun estağfurullah,la havle.. Rabbim kabul etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.992 Minik meleklerim .!.: Salon evimin arkasında Genişletmek için tıkla... Olsun ev gibisi yok
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.993 Evvab .!.: Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma Genişletmek için tıkla... Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere
Evvab .!.: Aminnn aminn bende huy olmuş belkide evhamdır ne zaman arabaya binsem estağfirullah demeye başlarım günahlarım gelir aklıma Genişletmek için tıkla... Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.561 615.005 1.423 Malatya 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.994 Evvab .!.: Olsun ev gibisi yok Genişletmek için tıkla... Mesajımı niye görmüyorsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.561 615.005 1.423 Malatya 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.995 Hala oylamaya bakıyorum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.996 kukrim27 .!.: Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere Genişletmek için tıkla... Amin birbirimizin günahının affı içinde dua edelim lütfen.. Rabbim yüz kızartıcı günah ile açığa vurmasın bizi inşaAllah
kukrim27 .!.: Bende hep okurum.Allah rahmeti merhameti ile muamele etsin inşallah bizlere Genişletmek için tıkla... Amin birbirimizin günahının affı içinde dua edelim lütfen.. Rabbim yüz kızartıcı günah ile açığa vurmasın bizi inşaAllah
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.997 Nevreste .!.: Mesajımı niye görmüyorsun Genişletmek için tıkla... Hangi mesajını balım
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.561 615.005 1.423 Malatya 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.998 Nevreste .!.: Bana dua etsene ablamın gönlündeki dua kabul olsun diye Genişletmek için tıkla... E Evvab
Nevreste .!.: Bana dua etsene ablamın gönlündeki dua kabul olsun diye Genişletmek için tıkla... E Evvab
Youlost16 9 şbt kg 88.8 G 78.6 boy:167 hedef:60 6. Takım Kayıtlı Üye 9 Kasım 2018 14.120 41.504 548 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.999 -Nana- .!.: @corall @deepsimply @cikolataveturkkahvesi @zhrzrb @mssnothing @bintun @cycas @-cantanem- @yorgun anneanne @ecefur @Loverdose @udg06 @jelibaloncuk @ani78ani @gizmem @mary jane @bademmelek @Minel00 @alimiyon @deynepnaz @eeee4 @Morlimonn @Esramnisam @Fb 1907 @Tubaaaa81 @Benim adim karpuz @Sabredelim @aselgam @DeryaOnDiet @Esra Bilgin @_CaNanSu_ @Naln86 @hippocan @Ykmz_66 @SeevKaad @esen21 @babutsa_0607 @Havva Aras Youlost16 @Meryis @musmusu @Canfeb @Ayeylul @brkas @Zelzele @Calikusu11 @cereniimo @papatyasii @nsrnakyl @Elzemcan @Rayihanisar @Oznur yalcin @Cena @sekerpare5939 @Hayalimm anne olmakk @baby0101 @Arabikromozom @Guldaneseker50 @Maria Salomea Sklodowska @Muhabbetimsin @Kiraz cicegi5388 @Adves @MelekNaz7 Sevgili hanımlar, değerli oylarınız için çok teşekkür ederim, birinci olamasamda değerli oylarınız sayesinde kendimi birinci gibi hissetmeme sebep oldunuz. Tekrar cok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kızzz etiketi toptan nasıl yapıyoduk
-Nana- .!.: @corall @deepsimply @cikolataveturkkahvesi @zhrzrb @mssnothing @bintun @cycas @-cantanem- @yorgun anneanne @ecefur @Loverdose @udg06 @jelibaloncuk @ani78ani @gizmem @mary jane @bademmelek @Minel00 @alimiyon @deynepnaz @eeee4 @Morlimonn @Esramnisam @Fb 1907 @Tubaaaa81 @Benim adim karpuz @Sabredelim @aselgam @DeryaOnDiet @Esra Bilgin @_CaNanSu_ @Naln86 @hippocan @Ykmz_66 @SeevKaad @esen21 @babutsa_0607 @Havva Aras Youlost16 @Meryis @musmusu @Canfeb @Ayeylul @brkas @Zelzele @Calikusu11 @cereniimo @papatyasii @nsrnakyl @Elzemcan @Rayihanisar @Oznur yalcin @Cena @sekerpare5939 @Hayalimm anne olmakk @baby0101 @Arabikromozom @Guldaneseker50 @Maria Salomea Sklodowska @Muhabbetimsin @Kiraz cicegi5388 @Adves @MelekNaz7 Sevgili hanımlar, değerli oylarınız için çok teşekkür ederim, birinci olamasamda değerli oylarınız sayesinde kendimi birinci gibi hissetmeme sebep oldunuz. Tekrar cok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Kızzz etiketi toptan nasıl yapıyoduk
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ekim 2015 28.222 82.840 598 30 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #8.000 Kutsal_zebra .!.: Kızzz etiketi toptan nasıl yapıyoduk Genişletmek için tıkla... Word e kopyala, bağlantıları kaldır o başına @ koy tamamdır
Kutsal_zebra .!.: Kızzz etiketi toptan nasıl yapıyoduk Genişletmek için tıkla... Word e kopyala, bağlantıları kaldır o başına @ koy tamamdır