evet doğru söylüyorsun kargolara güven olmaz parçapinçik ederler gelene kadar arabam olsa atlar getirirdim servisçilik filan bu ara girişimcilik ruhu sardı zaten
Promosyonunu yedim diyor birde
Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini
Dedim pişmaniye almıştım.ama dayanamadım yedim kusura bakma
Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı
Bende pismaniyeyi çok severim iki tane aldım birgün izmitten ablama biri bana yolda gelene kadar önce kendininkini yedim sonra ablaminkini
Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı
Aslında hiçte öyle değilsin gayet içten sıcak yazıyorsun ☺ Bende sevdim mi çok severim ama başta utanırım yanlış anlarlar mı diye ı yüzden içe kapanık derler ama öyle değilim aslında alışınca samimiyet oluşunca severim yanı
Çok teşekkür ederim canım sende öylesin.
Bende utanıyorum aslında ondan öyle geliyor insanlara herhalde .
Kolay isinamam ama sevdim mi tam severim çiçek Abbas'a bagladim
Çok teşekkür ederim canım sende öylesin.
Bende utanıyorum aslında ondan öyle geliyor insanlara herhalde .
Kolay isinamam ama sevdim mi tam severim çiçek Abbas'a bagladim