Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)
Domatesleri yıkayıp doğradım canım:)Bazılarını 4'e böldüm bazılarını halka halka doğradım:)
Tepsiye dizip üzerine kaya tuzu döküp güneşe koydum.Bir tarafını yüksek bırakıyorsun suyu süzülüyor:)Ertesi gün bir örtü üzerine aldım ve 6-7 gün içinde kurudu:)Linda domates ile yaptım:)
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺
Teşekkür ederim canım sabahın sekizinde beri oturmadim duaakabincide yeni geldi bir yandan onu takıyorlar oy oy
Yazdık yarın kargoya verirler herhalde onlarında ☺