Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)Arkadaşlar kurt gibi. Ne varsa kapıyorlar, söylemem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)Arkadaşlar kurt gibi. Ne varsa kapıyorlar, söylemem![]()
Sağıl canım ya öyle dışarı çıkmaya korkar oldum artıkGecmiş olsun kuzumya üst üste denk gelmiş valla Rabbim beterinden korusun![]()
Dikkat yine balımSağıl canım ya öyle dışarı çıkmaya korkar oldum artık
Yok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdımKavurma senin miydi
Tamam o zaman :)Ama bu gece söylenmiş olabilir zaten:)
İstemem ben perdeleyemem pilavıSana vereyim kimse yokken![]()
Inan benim kadar şaşırmamışsındırYok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdım
Söylüyorum yazın
Kendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldımInan benim kadar şaşırmamışsındır![]()
Ateş de yapılıyor bunuda unutmayalım, ocak olur fırın olurSöylüyorum yazın
Icinde şeker yağ tuz konabilen birşey![]()
Bende bu kadar çok iddialı tarifin arasında hiç oy almam dedim 78 le bitti şoktadayımKendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldım![]()
Haklısın unutmuşum pişen bişeyAteş de yapılıyor bunuda unutmayalım, ocak olur fırın olur![]()
Evet ikisi de geride kalmışYok sac kavurma benimdi ama kavurmayı cok istemiştim oda bayağı geri kaldı sasırdım
Kendime de şaşkınım ki beklentiyi yükselttiler havamı aldım![]()