Başınız sağ olsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Böyle hiç giresim gelmedi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağ olsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Allah razi olsun hemşom, gececek inşGeçmiş olsun hemşomASSOSyal kolayca geçer inşallah
Geçmiş olsun canımPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyoherkes pozitif
topluluğa girmemek lazım hâlâ
![]()
Yok hemsom ya aşure yaptık aile arasındaHay Allah ya,düğün mü hemsom ?![]()
Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbukiÇok geçmiş olsun çicemm hemencecik atlatıp geçirirsin inşallah,eşin nasıl peki ondada varmı.
Yok hemsom ya aşure yaptık aile arasındabu kadar cahillik olur işte
a dan z ye herkes pozitif
![]()
Ay geçmiş olsun sosalimSelam canım kızlar, covid pozitifim![]()
Allah sifa versin hemşom,kolay atlatırsın insallahAllah razi olsun hemşom, gececek inşkendim istedim kendim buldum gül gibi sararıp soldum
![]()
Evet nevoşum, bende senin gibiyim şuanGeçmiş olsun canımCovid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer
![]()
Eşğnde evde olaak tabi temaslı olaraktan,demekki bünyeylede alakalı bir durum .Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki![]()
Hafif şekilde atlatırsın inşaallahEvet nevoşum, bende senin gibiyim şuanbugün başım çok agriyo
akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyo
![]()
Çok geçmiş olsunPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyoherkes pozitif
![]()
Başınız sağ olsun canımEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Çok şükür cancağzım, iyiyimNasılsın cancağızım?![]()
![]()
Geçmişler olsun canımPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyoherkes pozitif
![]()
Ne atacağımı bilemedim FilizCanyasminsay gözlerini neden deviriyosun
TamamNe atacağımı bilemedim FilizCan![]()
Ben de iyiyim cancağızımÇok şükür cancağzım, iyiyim![]()
Sen nasılsın?![]()