Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kırmızı nişan elbisem

Benimde evde söz olacak nasıl bir model tavsiye edersin elbisem ne çok klasik nede abartılı diz syah üstünde de bolero gibi ceketler varya ondan var ??

Eklentiler

• $imagesCA4UBAPK.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 108
  • $imagesCASWGXAX.webp
    9 KB · Görüntüleme: 101
Benimde evde söz olacak nasıl bir model tavsiye edersin elbisem ne çok klasik nede abartılı diz syah üstünde de bolero gibi ceketler varya ondan var ??

bence en son mesajımda, ikinci koyduğum gibi dağınık dalgalı topuz yapabilrsin, elbiseni koysan daha iyi olur ama

Elbise ve saç modelin çok uyumlu, ne zaman nışanlanıyorsun, resimlerini buraya koyabilirsen bakarız, merak ettim şimdi şimdiden mutluluklar dilerim canım.:98:

gözümde canladırdımda cok güzel olmuşsundur canım.. benım nişan elbisemde kırmızıydı.. kırmızı cok başka bir renk yahu elbisede.. insana başka bir hava veriyor.

Elbise ve saç modelin çok uyumlu, ne zaman nışanlanıyorsun, resimlerini buraya koyabilirsen bakarız, merak ettim şimdi şimdiden mutluluklar dilerim canım.:98:

nişanım bu cumartesiiii, koyarım resimlerimi mutlaka söz.. profildeki foto benim, o gösterdiğim dalgalı saç modeli gider mi bana acaba sizce
şu saça karar veremedim ki hala of

saçımı bakırdan siyaha çevirdim, bakır saçla kırmızı hiç olammaıştı, siyah güzel olduu çok

nişanım bu cumartesiiii, koyarım resimlerimi mutlaka söz.. profildeki foto benim, o gösterdiğim dalgalı saç modeli gider mi bana acaba sizce
şu saça karar veremedim ki hala of

Hadi hayırlısı canım, saçların olur bence, müsait o saç modeline, bence yakışır sana..Şimdiden mutluluklar dilerim. Darısı başıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…