Saç Rengi ve Saç Boyama Kırmızı Saç Sorunu

JamesMoriarty

Did you miss me?
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
600
194
303
İyi gecelerr
Saçlarımı bir süredir kızıl ve tonlarına boyuyorum bundan önceki işlemlerim hep kuaförde yapılmıştı. 5 ay arayla 2 defa saçlarımı açtırdım ve saçlarım artık ıslakken sünmeye başladı bende fazla yormak istemiyorum artık. Kuaförde kimyasal boyalarla iyice mahvetmeyim evde organik boyalar kullanayım dedim. Kıpkırmızı yani cart kırmızı bi renge boyadım. Kendi saç rengim kestane ve diplerim bu boyayı tutmadı gibi. Dipler hariç akmış kızılın üstünde renk tam oturdu ama diplere doğru kahverengiler hala meydanda yada çok hafif almış kırmızı rengini. Diplerimi açıcı kullanmadan nasıl aynı renge boyayabilirim acaba yardımcı olursanız çok sevinirim:KK43::KK43:

Çok üzgünüm ama açıcı kullanmadan aynı rengi yakalayamazsınız. Açmadan önce saçlarınıza hindistancevizi yağı sürüp açıcı vurabilirsiniz ayrıca açıcıların içine atılan besleyici kapsüller var bu da saça daha az zarar vermesini sağlayacaktır pahalıya geliyor diye kuaförler kullanmıyor. Size en fazla bunları önerebilirim :/

Çok üzgünüm ama açıcı kullanmadan aynı rengi yakalayamazsınız. Açmadan önce saçlarınıza hindistancevizi yağı sürüp açıcı vurabilirsiniz ayrıca açıcıların içine atılan besleyici kapsüller var bu da saça daha az zarar vermesini sağlayacaktır pahalıya geliyor diye kuaförler kullanmıyor. Size en fazla bunları önerebilirim :/
Anladım hindiztan cevizi yağını deniycem teşekkür ederim cevabınız için :)

Back
X