Kırmızılaşan Gurbaa'dan Kırmızı Elbise Show....

elbise çok güzelmiş canım rengide muhteşem
sanada çok yakışmış tabi insan güzel olmasın ne giyse yakışır zemuszemus
maşallah

teşekkür ederim bitanem :)

maşallaahhh. çok yakışmış. Allah nazardan korusun. kırmızının tüm çekiciliği senle birleşince ortaya tam bi afet çıkmış afeetttt. yerimseniben

nazan popom tavan yaptı toplu iğne getir :smiley-cool:

şindi bu elbiseyi ben giyseydim damacana gibi dururdum heralda...43 kilodan 2 yılda 59 a çıkarsan öyle olur....bişi söylemeden geçemicem sanki sonun baa yaklaşiii gibisinden geldi hahaha sabah sabah uykun açılsın kilo almışsın hehe ollleeeeeyyyy kötüyüm ben kötü..... al saa bide nazar bonçuuu

diloşum ya ben kendimi bildim bileli kilo almaya calişiyo ama başarılı olamıyodum
iştah acici surup, harnup pekmezi, supradyn falan derken nihayet azıcık toparladım
aşk yaradı anlayacağın :asigim:

içme onları ya 25 i geçince aldığını veremiyosun şahsen gitmiyo...
göbeğim yok diye ağlardım ben onu kötü bişii zannederdim yani kızlar konuşurdu göbeğim var ayy oyy falan...
akşamları makarnalar poğaçalar yerdim kilo alayım diye taakii 2-3 sene öncesine kadar...
almak değil vermek zormuş bunu sakın unutma safinaz...

Hiç işte, nişanlıyken bu kadar kilo alan biri, evlenince nasıl olur azçok tahmin etmişsinizdir kanımcasengözlerimebaksanab

Kermit Düş demişya 30 yaş üstü kadınlara yakıştırıyorum bu modeli diye, sen onu baa vir, adresimi biliyosun zati:ecrin_bebek:

len olm sorun deel
bende boy var
60 kilo olmam lazımmış zati normalde
daha 10 kilo eksiim var opuyorumnanaktan

ya yedirtme bana düşünü müşünü kuzu
ağzı olan konusuyo diye elbiseye yumulmaya çalişma hemen, tek bacaan girmez ondan senin :icecream:

eyi osaman sen şimdik gözleme yee bazlama yeeeeeee...
poğaça yee bol bol datlı ye sonra hiç yerinden kalkmadan otur...

eyi osaman sen şimdik gözleme yee bazlama yeeeeeee...
poğaça yee bol bol datlı ye sonra hiç yerinden kalkmadan otur...
len olm zaten sabahtan akşama kadar çakılıyım burda okuz gibi yiyip kös kös oturuyorum bee mafoldumben
olmuyo anam olmuyo
yatmadan önce yedigim çikiletalar meyveli yogurtlat eti cinler eti pufları hiç sölemiyim zati

yarasın bebem diyecem ama yaramamış ben yeseydim onları heralde oturan boğa olurdumkaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Ben güzel demistim demi:uhm:

ossun bidaha diyem nolmuszemuszemus

endamin yeterrrrrr gubikimzemuszemus kiskananlar catlasin:sinifsinif::dilcikar:

hey allam yaa...bu gereksiz konuyu 27 sayfa uzatmışlar-tatlicadiarzu-
yazık valla değmez bu karıya-tatlicadiarzu-
bu arada hiç beenmedim,çok kötü olmuş
emme düğünden soora konsomasyona neyim çıkacaksan olabilüü-tatlicadiarzu-
no:kıskanan üye simili:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…