- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
elbise çok güzelmiş canım rengide muhteşem
sanada çok yakışmış tabi insan güzel olmasın ne giyse yakışır zemuszemus
maşallah
maşallaahhh. çok yakışmış. Allah nazardan korusun.kırmızının tüm çekiciliği senle birleşince ortaya tam bi afet çıkmış afeetttt. yerimseniben
len mandam manyak mısın olm ne talibi nişanlıyım ben :umursamaz:sen bunu giy talip olmayan koca kalmaz bak ben sana soyleyeyim cok guzel olmus canim saclarini ve makyajini aski memnudaki yap siyah ucu yuvarlak kapali ayakkabiyla cok hos durur mumkun oldugunca yuksek ve ince topuk olsun
has.........bi rabbi vallamizuhahaha allah tamamina erdirsin de ben nisanli sozlu herbisekil istemeye gelen olmustu bosversene :)
diloşum ya ben kendimi bildim bileli kilo almaya calişiyo ama başarılı olamıyodumşindi bu elbiseyi ben giyseydim damacana gibi dururdum heralda...43 kilodan 2 yılda 59 a çıkarsan öyle olur....bişi söylemeden geçemicem sanki sonun baa yaklaşiii gibisinden geldi hahaha sabah sabah uykun açılsın kilo almışsın hehe ollleeeeeyyyy kötüyüm ben kötü.....al saa bide nazar bonçuuu
içme onları ya 25 i geçince aldığını veremiyosun şahsen gitmiyo...
göbeğim yok diye ağlardım ben onu kötü bişii zannederdim yani kızlar konuşurdu göbeğim var ayy oyy falan...
akşamları makarnalar poğaçalar yerdim kilo alayım diye taakii 2-3 sene öncesine kadar...
almak değil vermek zormuş bunu sakın unutma safinaz...
Hiç işte, nişanlıyken bu kadar kilo alan biri, evlenince nasıl olur azçok tahmin etmişsinizdir kanımcasengözlerimebaksanab
Kermit Düş demişya 30 yaş üstü kadınlara yakıştırıyorum bu modeli diye, sen onu baa vir, adresimi biliyosun zati:ecrin_bebek:
ya yedirtme bana düşünü müşünü kuzu
ağzı olan konusuyo diye elbiseye yumulmaya çalişma hemen, tek bacaan girmez ondan senin :icecream:
len olm zaten sabahtan akşama kadar çakılıyım burda okuz gibi yiyip kös kös oturuyorum bee mafoldumbeneyi osaman sen şimdik gözleme yee bazlama yeeeeeee...
poğaça yee bol bol datlı ye sonra hiç yerinden kalkmadan otur...
len olm zaten sabahtan akşama kadar çakılıyım burda okuz gibi yiyip kös kös oturuyorum bee mafoldumben
olmuyo anam olmuyo
yatmadan önce yedigim çikiletalar meyveli yogurtlat eti cinler eti pufları hiç sölemiyim zati
henuz oturan boğa olamasam da oturan inek modundayım nilim delikafadulden
yarasın bebem diyecem ama yaramamış ben yeseydim onları heralde oturan boğa olurdumkaydirigubbakcemile3 delikafadulden kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim canıımm :)opuyorumnanaktantek kelimeyle harika canım..elbise güzel ama taşıyan daha güzel.. süper olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?