Kırmızılaşan Gurbaa'dan Kırmızı Elbise Show....

Demek hemen ramazan sonu evleniyorsun haa gurba, sevdiceğine söyle seni alan asla yaşlanmaz, inşallah hayat sana herşeyin en güzelini verir, için hep böyle kıpır kıpır kalsın, hiç değişme olurmu??

wahh wahhh wahhh acıdım şimdik sana yaww..

Ben öğrenciyim kuşum işletme okuyorum eminim sende çaycı değilsinde ben pek yeniceyim buraya tanıyamıyorum..

Eğer mühendisse nişanlın yandın canım benim eşimde mühendis vay bana vaylar bana.......

Tabi buda kendi dallarınca ayrılıyor benimki makina mühendisi olduğundan pek bi metal kafalıdır.....

çevre mühendisleri duygusal olur tavsiyemdir......

Inşaatsa tam bir od...n durlar...

Kimyası sistemi ise kafayı yemiştir

saygılarımla

Demek hemen ramazan sonu evleniyorsun haa gurba, sevdiceğine söyle seni alan asla yaşlanmaz, inşallah hayat sana herşeyin en güzelini verir, için hep böyle kıpır kıpır kalsın, hiç değişme olurmu??

canım benim çoook çoook teşekkür ederim, nası moral oldu biliyo musun opuyorumnanaktan
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
bayramın 3.günü düğünüm hayırlısıyla :asigim:

Kiz bizi resimlerden mahrum etmiceksin dimi cicam ? hani dugun fotorlari dioz mersu seni gormezsek acik gideriz vallaha

ülen uyanık corumlu :mymeka:
ne takcan yüz görümlüğü olarak gamyoncuiremsu
öyle bedavaya resim göstertmem ben
toplaşın beşi bi yerde alın öle koyim fotoları :icecream:

elektrik mühendisiyse peki senağlama -tatlicadiarzu-

elektrik mühendisiyse peki senağlama -tatlicadiarzu-

ELEKTİRİK MÜHENDİSİYSE ÇARPIYOMUŞ :sinifsinif:

YA GURBAM BOŞ VER GİTSİN BEN ÇEVRE DİYOM SEN ELEKTİRİK DİYON

elimizde eğer tek elektirik mühendisi varsa mukadderat napcaz kabul...

yanlız ona işten gelince pek dokunma dışarda elektirik yüklene yüklene evde hep negatifleri yüklemesin...delikafaduldendelikafadulden

şaka şaka bir ömür mutlu olun...mutluluğunuz sevginiz daim olsun...

gördüğüm kadarıyla pek bi (cin) sin sen nişanlını elektirik kablolarıyla kendine bağlarsın...

kolay gele gurbişimm

bana ne dakca be bosu bosuna getti bi sey diom mu bi cicek takarim sanaldan olur biter celenk olayindan batti balik yan gider kaydirigubbakcemile3delikafadulden

o pozitif ben negatif iyon yüklüyüz bebem, genelde çarpan ben oluyorum -tatlicadiarzu-
çok teşekkür ederim, opuyorum kocaman opuyorumnanaktan

bana ne dakca be bosu bosuna getti bi sey diom mu bi cicek takarim sanaldan olur biter celenk olayindan batti balik yan gider kaydirigubbakcemile3delikafadulden

bende bi celenge kancak göz var mı bak bakem corumlu :smiley-cool: -tatlicadiarzu-
sen ucuza gittiysen ben de mi ucuza gidem yaaani lülülülülülü

Ben iyiyim canım, sağol. Yarın son ilacımı alacağım ve Allah'ın izniyle bitecek.
Demek üç hafta sonra telli duvaklı gelin oluyorsun. Senin adına çok sevindim. Umarım her şey gönlünce olur. KK ailesi olarak düğün fotoğraflarını sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
Nikah tarihi konusunda acele etme.sırnaşık şey Olmadı kurbana kalır-tatlicadiarzu-

Gurba bak yurt dışı falan bahane etme KK ya hep gel oldumu? Gerçi yeni evliyken aşk gözlerini kör edecek, değil bizi anneni bile gözün görmez şimdi senin, sen seviniyorsun sevdiğime kavuşuyorum diye, annecağızının kimbilir içi nası cız ediyor bayramın 3.günü biriciğini bırakacak...ağlamak geldi içimden ya Allah Allah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…