Kırmızılaşan Gurbaa'dan Kırmızı Elbise Show....

Allahıma çok şükür gittiğimiz yerde bi sevdiceğim bi ben olcaz opuyorumnanaktan
kaynanacımlar izmirde annecimler aydında elti kafa izmirde, biz istanbulda hihoyyyt
ne onun ailesine yakınız ne benim...
kaldı ki çok severim kaynanamı da kayınbabamı da ama her açıdan uzak olmak iyidir...
kendi yagımızla kavrulcaz yani çok şükür...
[/QUOTE]

İzmire gelin olsaydın ne güzel olurdu kız Gurba, evceğizine oturmaya gelirdik hihoyyythihoyyyt sen ayartta senin elektrik mühendisini, taşının İzmire şimdi güzelim ege bırakılırda oralara gidilirmi :sinifsinif::1no2:

ıstanbulda nereye geliyorsun ?
Ayrıca herkesten uzağım diye sevinme zira biz varız , merak etme kayınvaldeni aratmam :jeyyar:
şu düğün salonunun adını ver bakem , konvoya takılıp eve kadar atkip edeyimde gece ne olur ne olmaz :jeyyar:

ehhh sana bir arkadaş lazım olur , bak o zaman geliyor muyum
Kızım dünya hali bunun hastalığı va ölümü var kalımı var , iyi günü kötü günü var bir tek kocayla olur mu
ınsana reelde de arkadaş lazım ,
Ama şaka bir yana eğer kocam burada olsaydı ve davet etseydin düğününe katılmak isterdim
Ama geçici bir süre yalnız bir kadın olduğum için bu tür dernekler katılmıyorum , uygun bulmuyorum

ah be çitloşum
seni de Rabbim sevdiceğine kavustursun
çok zor be hasretlik :gitme:

amin , sadece beni değil rabbim tüm askerlerimizi ailelerine sağlıkla kavuştursun.

yaw ciddi soruyorum valla takılmıycam peşine nerede oturacaksın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…