- 12 Temmuz 2006
- 8.474
- 280
- 698
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
olm ne eltisi yaaa
bahoş sinir etti mafoldumben
50-60 yaşındaki kadınlardan kıskandı dekoltemi yaaa kafamçokkarıştı
gülme zalak ödüm patladı mafoldumben:roflol::roflol::roflol:
olm dünden beri ortak sıkıntımızdan baho maho karıştı:gitme:gülme zalak ödüm patladı mafoldumben
bahoş burda olup okusaydı maho kim diye başımın etini yerdi artık 2 hafta :umursamaz:
Lilyum anlat hele, ne oldu, du bir kahve de alayım..
o mendebur sıfata bakıp kim ne yapsın kuzu allasenmirmirmirmirNasıl yani yaa. Bahadır seni kadınlardan mı kıskandı. Olm lezomu o teyzeler, niye kıskanıyor. Hadi heriflerden desen anlıycazda.
Vay anasını yaa, el alemin herifleri kadınlardan bile kıskanıyor, benim kalas da beni hiç kıskanmıyor iyimi.ben güzel değilmiyim, ben insan değilmiyiiiiim:ibo şarkısı tellendiren bir üye smilisi:
Nasıl yani yaa. Bahadır seni kadınlardan mı kıskandı. Olm lezomu o teyzeler, niye kıskanıyor. Hadi heriflerden desen anlıycazda.
Vay anasını yaa, el alemin herifleri kadınlardan bile kıskanıyor, benim kalas da beni hiç kıskanmıyor iyimi.ben güzel değilmiyim, ben insan değilmiyiiiiim:ibo şarkısı tellendiren bir üye smilisi:
hüüüppZırt dekoltesine izin vermez o halde enişte hüppp Bu durumda saçların toplanması çok sakıncalı hüüpp ya da topuz+şal olayına gireceksin gurbiş hüüpp
ya da ilk başta dediğin gibi açık model hüüüp
Adam çıldırırsa diken üstünde hüüüpppoturursun düğünden tat alamazsın hhüüüüüüüpp oh
Nasıl yani yaa. Bahadır seni kadınlardan mı kıskandı. Olm lezomu o teyzeler, niye kıskanıyor. Hadi heriflerden desen anlıycazda.
gülme zalak ödüm patladı mafoldumben
bahoş burda olup okusaydı maho kim diye başımın etini yerdi artık 2 hafta :umursamaz:
:1shok::1shok::1shok:denizimm sorma neler olmadki
öldüm öldüm dir
ildim bunların yüzünden
ortada pinpon topu gibi bi oraya bi buraya kınaya gidilecek hanım süslenmiş püslenmiş
ğöğüsler fora
el kadar ilçede bahoşla çiçek arıyorum göğsünü kapatıcaz :gitme:
neyse uyduruk bir tokadan uyduruk bir gülü buldum yapıştırdık göğüslere :gitme:
bu ona bağırır o buna trip yapar :gitme:
dahasıda var tabeee
hanımın sinirden biten şeyi tekrardan gelmiş aman yarabbi elbise baştan sonaa minik minik leke :1shok:
al ıslak mendili eline kurba ağlar
ben siler
bitirdiler lem beni :bbo:
beni seven gaz vermesin buna :gitme:
denizimm sorma neler olmadki
öldüm öldüm dir
ildim bunların yüzünden
ortada pinpon topu gibi bi oraya bi buraya kınaya gidilecek hanım süslenmiş püslenmiş
ğöğüsler fora
el kadar ilçede bahoşla çiçek arıyorum göğsünü kapatıcaz :gitme:
neyse uyduruk bir tokadan uyduruk bir gülü buldum yapıştırdık göğüslere :gitme:
bu ona bağırır o buna trip yapar :gitme:
dahasıda var tabeee
hanımın sinirden biten şeyi tekrardan gelmiş aman yarabbi elbise baştan sonaa minik minik leke :1shok:
al ıslak mendili eline kurba ağlar
ben siler
bitirdiler lem beni :bbo:
beni seven gaz vermesin buna :gitme:
Elbisen cok yakismis kermito...very nice...:lepi:
Mümkünse sirtin acik kalsin bencede....
Su sac modelleride fena degil....hihoyyyt
süper olmuşsun bacım ya zemuszemus
Walla çohh begendümmm :kedi: kırmızıda pekkk yakuşmuşş. . .
amaan be dilimiz sürçtü:icecream:
teyze 50li yaşlarda bunamış karıştırdı dersinlülülülülülü
Gurbiiiii saga asık oluyom galiba maşallah ya allah nazarlardan saklasın canım benim yaaaaaa
Öyle deme kuzu benimkide öyle...
Asil bu yasli kadinlardan korkacaksin der hep...
Ya ogullari ya torunlari biseyleri vardir kesin ona düsünerek
süzerler der...
Sonra baslarlar su kimin kiziymis...pekde güzelmis anam...
Bi gitsem konussammi felan diye baslarlar sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?