Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekilen kirpikler kalıcı olmuyor sonra dökülüyormuş diye duydum doğru mudur
Kirpik ekimi ile ilgili yeni bilgilere veya tecrübelere sahip olan arkadaşlar yok mu acaba ???
Kaş olarak eğer kaşınızda dökülen, küsen kısımlar varsa ve belirgin bir asimetri varsa belki olabilir ama kirpik için hiç mantıklı gelmiyor yaptıran görmedim ama yinede tavsiye etmem kızlar
neden derseniz, eğer hatalı bir ekim filan yapılırsa ya da zamanla uzayan kıllar aşağı doğru indikçe göze filan batarsa göz sağlığı riske girer.. ve de gözde üveit, iltihaplanma , alerji vd.. sıkıntılara neden olabilir.. o yüzden kirpik konusunu biraz erteleyin ve de iyi araştırın... balıklama atlamamak lazım... ayrıca kirpikleri uzatmak için kullanılan Latisse adlı ürünü çok dikkatli ve göze kaçırmadan sürmek gerek galiba... onun fiyatı da uçuktur eminim ..bende mesela küsen kısımlar ve çok hafif benim farkettiğim bir asimetri var hatta bir tarafın tüyleri yatay diğerinin kaş başlangıç kısmı ise dikey çıkıyor ama bekliyorum işte.. napayım yapacak bişey yok şimdilik... herşey çok pahalı malum kızlar....
ben de bu kirpik yoksunlarındanım..yorumları okudum pek içime sinmedi açıkcası yaptırmak..badem yaı falan deneyip sonuç alan var mı acaba..
Ben yaptırdım. Bir hafta oldu sonuçlarını bekliyorum. İyilşme süreci sanıldığı kadar kolay değil.her kez yorum yapmış yaptıran yokmu hiç
Ben yaptırdım hiç memnun değilim. Kendi kirpiklerim vardı. Daha sık ve uzun olsunlar diye yaptırdım. Çok pişmanım. Çünkü kirpikler aşağı doğru uzuyor. Ve sürekli uzuyor. İki günde bir kesiyorum. Kirpik kıvırma makası ile kıvıramıyorum. Çünkü kirpik kılları çok ince. Ekilen kirpik kalın ve kıvrılmıyor. Yazın havuzda denizde rahat ederim diye yaptırdım ama pişmanım. Düşünüldüğü kadar da pahalı değil. Ama bu tekniğin biraz daha ilerlemesi lazım.Fue teknolojisi ile kalıcı dökülmeyen gür ve uzun kirpikler elde ediliyormuş. Araştırma içindeyim. Yaptıran veya yaptırmayın düşünenlerin bilgi alış veriş topiğidir.