- 29 Kasım 2014
- 120
- 24
- 18
kızlar sınıftan bi arkadaşım kirpiklerini kesmişti neden kestin diye sorunca ''çok rimel kullanmaktan yıprandı nasıl saçlarımız yıpranınca uçlarını kesiyoruz uzasın diye kirpikler için de aynı durum söz konusu'' derdi. kestikten 1 ay sonra gözlerimize inanamadık. öyle bi uzamış ki eskisinin iki katı olmuş neredeyse bende bundan yola çıkarak kendi kirpiklerimi kestim sol göz kirpiklerimi gayet güzel kestim ama sağı kesiym derken azıcık yamuk oldu (uzun kısa uzun şeklinde) bende daha fazla bozmıyim diye ellemedim daha 1 hafta filan oldu ama sanki ilk kestiğim zamandan biraz daha uzun ama gece yatmadan önce hint ve badem yağı sürüyorum rimel yerine de vazelin sürüyorum rimelin bıraktığı etkinin aynısını o da yapıyo üstelik bakım da yapıyo ve uzamasına katkı sağlıyo kesinlikle tavsiye ediyorm kesmek istemeyebilirsiniz ama mutlaka bunları kullanmalısınız
NOT: kullanmadığınız bir rimel fırçasını temizleyin parmağınıza vazelin alın ve fırçanın tamamına sürün sonra rimel sürer gibi kirpiklerinize sürün (bunu kaşlarnıza da yapabilirsiniz ) .
küçük bir kabın içine eşit miktarlarda hint ve badem yağını dökün kapağını kapatıp çalkalayın aynı fırçayla kirpiklerinize sürün. ama özellikle kirpik diplerine uygulayın isterseniz sadece hint yağını da kullanabilirsiniz. çünkü badem yağı hint yağına göre biraz daha akışkan sizin kararınız ama bunu yatmadan önce sürmeniz lazım çünkü bulanık görülüyo :)
sorunuz olursa yardımcı olabilirim.
NOT: kullanmadığınız bir rimel fırçasını temizleyin parmağınıza vazelin alın ve fırçanın tamamına sürün sonra rimel sürer gibi kirpiklerinize sürün (bunu kaşlarnıza da yapabilirsiniz ) .
küçük bir kabın içine eşit miktarlarda hint ve badem yağını dökün kapağını kapatıp çalkalayın aynı fırçayla kirpiklerinize sürün. ama özellikle kirpik diplerine uygulayın isterseniz sadece hint yağını da kullanabilirsiniz. çünkü badem yağı hint yağına göre biraz daha akışkan sizin kararınız ama bunu yatmadan önce sürmeniz lazım çünkü bulanık görülüyo :)
sorunuz olursa yardımcı olabilirim.