- Emoji Skoru
- 6.194
- Puanlar
- 128
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kendime yapmıştım evde. Gerçekten çok çok güzel oluyor bence. Tavsiye ederim. Sadece kirpiğin kıvrık durması bile çok hava katıyor insanaMerhaba hanımlar. Şöyle bir bakımlanmak istiyorum. Cilt bakımına gideceğim yarın ama gitmişken kirpik lifting yaptırsam mı diye düşündüm. Hiç yaptırmadım. Yaptıranlar memnun kaldınız mı önerir misiniz yoksa hiç bulaşmayım mı?
Merhaba hanımlar. Şöyle bir bakımlanmak istiyorum. Cilt bakımına gideceğim yarın ama gitmişken kirpik lifting yaptırsam mı diye düşündüm. Hiç yaptırmadım. Yaptıranlar memnun kaldınız mı önerir misiniz yoksa hiç bulaşmayım mı?
Ben kendime yapmıştım evde. Gerçekten çok çok güzel oluyor bence. Tavsiye ederim. Sadece kirpiğin kıvrık durması bile çok hava katıyor insana
Aa hanımlar bu evde yapılabilen bir şey miBen de evde kendim yapıyorum. Ben evde yaparken zorlanıyorum. Ama gerçekten çok işe yarar şahane bir şey oluyor. Benim gibi kirpikleri dümdüz olanlar için baya bakışlar gözler fark ediyor. Temiz düzgün yapacak bir yer bulsam dışarıda da yaptırırım evde uğraşmamak için.
Aa hanımlar bu evde yapılabilen bir şey minasıl yapıyorsunuz
bir de dip boyası gibi sürekli yenilemek gereken bir şey mi? Hiç bilgim yok konu hakkında
Fiyatıda uygunmuş teşekkür ederim bilgi için![]()
Le Petit Kirpik Lifting Professional Lash Lift Kaş & Kirpik Perma Seti Fiyatı - Trendyol
Kirpik Lifting Seti-Full Set (Profesyonel Salon Etkisi,10-12 işlem,Evde 10 Dakikada Lifting&Kaş Laminasyon) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Trendyol'da satılıyor böyle setler. Ama üç yıl önce satın aldığım setin kalitesi ile altı ay önce aldığım setin kalitesi aynı değil.
Bir kere yapılınca etkisi ben de iki ay sürüyor kirpikteki kıvrımlar. İki ay sonra eski haline dönüyor.
denize filan girmezseniz ve makya çıkartırken çok zorlamazsanız vs. dayanımı böyle şeylere bağlıAa hanımlar bu evde yapılabilen bir şey minasıl yapıyorsunuz
bir de dip boyası gibi sürekli yenilemek gereken bir şey mi? Hiç bilgim yok konu hakkında
Valla heves ettim randevu aldım yarın yaptıracağımdenize filan girmezseniz ve makya çıkartırken çok zorlamazsanız vs. dayanımı böyle şeylere bağlı
benim mesela sık kirpiğim, kalın, var da yani yok değil
ama kısa sayılır ve dümdüz
benim için yapınca çok fark yaratıyor gerçekten
lifting olmayınca rimel de sürmüyorum çünkü kim kıvıracak o kirpikleri![]()
Ben bir yerde gittim yaptırdım ama bayıldımmm. Hep yaptırırım bundan sonraay aklıma soktunuz tekrar. ben yazın yaptırmıştım aşırı iyi duruyordu asla kıvırıcıyla kıvırmak gibi olmuyor daha daha iyi. ama eskidikçe kirpikler sağa sola düştü yenilemedim ben de. e bu dümdüz halindense sağa sola düşsün bir iki tane, nedir yani
ben de sipariş vereyim bu başlık vesilesiyle![]()
Teşekkür ederimmayy harika️
️ yamulan olursa takılmayın tamamen eski haline dönüyorlar en son. güzel günlerde kullanın
![]()
Ya bende kararsız kaldım alsam evde becerebilir miyim diye ama bu güzellik merkezinde en son aşama boya sürdüler rimel varmış gibi görünsün diye. Evdekilerde o yok. Aynı şekilde olur mu o yüzden emin olamadımBen evde kendim yapıyorum set olarak baya uzun süre gidiyor. Ama çok dikkatli yapmak lazım çünkü 2 aydan önce düzelmiyor
Bazılarında var. Trendyolda bakabilirsin ama biraz pahalı en son baktığımda vardı yani ama dediğin gibi becermek önemli olan ben biraz dik yapmisim iki ay kalıcılığı gitmiyorYa bende kararsız kaldım alsam evde becerebilir miyim diye ama bu güzellik merkezinde en son aşama boya sürdüler rimel varmış gibi görünsün diye. Evdekilerde o yok. Aynı şekilde olur mu o yüzden emin olamadım