MEME DİKLEŞTİRME ,PROTEZ

sususuxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-62
Puanlar
86
Merhaba hanımlar benim Sorum şu bir memeli dikleştirme operasyonu ve protez yaptırmak istiyorum ama bu işlemi özelde yaptırmak istemiyorum bir devlet hastanesinde yaptırmak istiyorum sebebi de tabii ki de fiyatının daha uygun olması fakat özel hastanelerin Instagram sayfaları vesaire inanılmaz doldurulmuş ve çok güzel görsellerle süslü fiyatlar ne kadar pahalı olsa da insanın içine sinebilecek o kadar fazla gönderi var ki sürekli devlet hastanesinde aynı sonucu acaba alabilir miyim diye soru işareti kafamda kalıyor Bu yüzden de ben de hani bilen giden yaptırmış olan ve tavsiye eden hanımlardan bana gidebileceğim devlet hastaneleri şehir hiç önemli değil ve yapılan işlemlerden memnun kalınmışsa Eğer onları söylemesini anlatmasını paylaşmasını beni de bilgilendirmesini istiyorum Yaklaşık 3 senedir bu araştırma içerisindeyim Fakat ben mi beceremiyorum Yoksa gerçekten Bununla ilgili yeterince bilgi yok mu bilmiyorum Bana Eğer bu konuda yardımcı olursanız ben de gönül rahatlığıyla estetik yaptırmak istiyorum

Back