• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpik lifting yaptıranlar

_cevher_

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2017
113
108
18
43
Selamlar,
Bugün dermapen yaptırmak için bir yere gittim. Buradan öneri aldığım için gidebildim. Yoksa kolay kolay hiç referanssız bir yere gidip referanssız bir şey yaptırmam. (Heryerim kıpkırmızı gerçi şimdi:) )
Orada kirpik lifting diye bir uygulamayı gördüm. 2 kişi yaptırdı öncelerini sonralarını görmedim ama konuşmalarını duydum. Çıkınca sordum anlattılar. İlk kez duyduğum bir şey.
Daha önce yaptıran var mı gerçekten kalıcı oluyor mu 3 ay. Ve en önemlisi kirpiklere zarar verdi mi?

Bende yumilash yaptırdım dün gerçekten çok güzel duruyor kıvrık tam istediğim gibi keratin bakımı olduğu için kirpikler için zararlı değil daha önce de kirpik perması yaptırdım hiç bir zararını görmedim. Ben tavsiye ederim şahsen.

Bende bugün yaptirdim 10 gun sonra tekrar hafif 1 islem yapilacak daha cok kalicilik icin.cok guzel oldu rimele gerek kalmayacak butun yaz

Yaptırdım bile o_O Nasıl zarar görüyor ki? Bana besliyor dediler.
Ve kirpiklerim rimelle bile hiç böyle güzel olmamıştı. Daha cumartesi yaptırdım. Ne zararı oluyor?
uygulamadan memnun kaldiniz mi acaba. Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Daha önce kirpik oermasi yaptırdım ondan farklı bir uygulama diye biliyorum.

Bir kaç kez yaptırdım. Ara ara da yaptırıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bende bugün yaptıracagım Allah nasip ederse ilk kez.
Cok zayıf ve renksiz kirpiklerim var umarım sabahları azcık vakitten kazanırım, bu uygulamayla zarar görmeden.

Bende 1 ay önce yaptırdım ama uzun süreli kalıcılığı yok malesef yaptıklarında guzeldi fakat suan eski haline geri döndü. Kıvırma islemi guzeldi fakat kirpik boyaları bi rimel sürülmüş gibi simsiyah degildi. Hatta hic boyanmamis ama sadece yukariya kivrilmis kendi kirpigim gibiydi

Ben yaptırdım çok memnun kaldım. Kirpiklerim kısa olmasına rağmen çok güzel oldu daha dolgun ve hacimli tek sıkıntı çok uzun süre gitmememesi.😬🤗

Selamlar,
Bugün dermapen yaptırmak için bir yere gittim. Buradan öneri aldığım için gidebildim. Yoksa kolay kolay hiç referanssız bir yere gidip referanssız bir şey yaptırmam. (Heryerim kıpkırmızı gerçi şimdi:) )
Orada kirpik lifting diye bir uygulamayı gördüm. 2 kişi yaptırdı öncelerini sonralarını görmedim ama konuşmalarını duydum. Çıkınca sordum anlattılar. İlk kez duyduğum bir şey.
Daha önce yaptıran var mı gerçekten kalıcı oluyor mu 3 ay. Ve en önemlisi kirpiklere zarar verdi mi?
[/QUOTE
Ben aliexpress ten 50 tl ye setini aldım. Bakalım evde kendim yapacağım inşallah

Ben aliexpress ten 50 tl ye setini aldım, evde kandim yapacağım inş. Yapanlar çok kolay ve sonucunun çok iyi olduğunu söylüyor. Kuaför e tonla para vermeye gerek yok

Back
X