Ben 2 hafta önce ipek kirpik yaptırdım. Yaptırmadan önce tek sorum şuydu: ipek kirpik abdest geçirir mi? Su geçirir mi? Yapan estetisyen kesinlikle geçirdiğini kirpiklerin ortasından yapıştırma yapıldığı için diplere müdahale olmadığını söyledi. 30'ar tane yaptırdım toplam 60 tane. Tanesi için 2,5 ₺ ödedim. Sonuç çok güzel oldu. Görüntü doğal. Yakınımdakiler senin kirpiklerin ne kadar uzun ve kıvrıkmış dediler, rimel olmamasına rağmen. Kuaförden eve geldiğimde yüzümü yıkadım ve kirpiklerimdeki yapıştırıcılar sanki rimel varmış gibi bir tabaka oluşturmuştu. Bu tabaka 2 hafta oldu hala var. Ben kimya mühendisi olarak bu oluşan tabakanın asla su geçirmediği kanaatindeyim. İster dibine yapıştırsın ister kirpiğin ucuna yapıştırsın, kesinlikle kalım bir tabaka oluşuyor ve tabaka suyla asla yumuşamıyor ve gitmiyor. Abdestin geçmediğini farkettiğimde kirpikleri elimle çıkarmaya çalıştım, zaten yarısı döküldü 2 hafta içinde. Dökülenler de orjinal kirpiklerimle beraber döküldü. Çünkü yapıştırıcı o kadar kuvvetli ki, yapıştırdıkları tane kirpiğin birinin yarısı çıkmıştı örneğin, batıyordu, elimle onu almak için uğraştım ama mümkün değil, ayıramadım orjinal kirpikten, kendi kirpiğimle beraber acıyarak koparttım mecburen. Kopara kopara kirpiğim kalmadı, 5-10 tane kaldı, onlarında düşmesini bekleyeceğim, ve asla bakım yaptırmayacağım. Kullandıkları yapıştırıcının kimyasal içeriğini incelemek istedim fakat yazmıyordu. O da beni rahatsız etmişti aslında. Kimyasal bileşiminin ne olduğunu bilmediğiniz ürünler için abdest geçirir diyen