Göz Makyajı Kirpik perması yaptıran var mı ?

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
arkadaşlar..kuaförde kirpik perması diye bişeyin yapıldığını duydum
aranızda yaptıran var mı ? bi faydasını veya zararını gören var mı ?
 
slm! ben kirpikpermasi hic yaptirmadim. tek bildigim 6 hafta kaliyor. sonra permanin etkisi geciyormus. ama permanin saca nasil zarari varsa bence kirpiklerede zarari vardir. :KK66:)))))
 
ilk defa duyuyorum öyle bişii.:1shok: .bence zararlıdır...dökülür gibi geliyo bana
 
hmmm aslında ben de şüphe içindeyim...fakat kaş ve kirpik gibi yerler için daha hassas maddeler kullanıyolardır diye düşünmüştüm...mesela ben kaşlarımı da boyatıyorum..4. boyatışım ve şimdilik zararını görmedim..
 
merhaba. ben yaptırmıştım kiprik perması. 2 yıl önce. söyliyim hiç işe yaramıyor. istediğim sonucu alamadım. hiç fark etmedi yani. onun yerine kiprik kıvırma makası kullanın. daha iyi sonuç.
 
merhaba. ben yaptırmıştım kiprik perması. 2 yıl önce. söyliyim hiç işe yaramıyor. istediğim sonucu alamadım. hiç fark etmedi yani. onun yerine kiprik kıvırma makası kullanın. daha iyi sonuç.

hmmmm yorum için teşekkür ederim :) zaten pek de kafama yatmamıştı bu fikir..
şimdi sayenizde kararım daha da netleşti...vazgeçtim yani...
 
merhaba benim kirpiklerim uzun, seyrek ve aşağı doğru dümdüz bu yüzden gözlerimi de düşük gösteriyorlar bir süre kirpik kıvırma makinası kullandım kirpiklerim döküldü inceldi zayıfladı bıraktım ama kıvırınca gözlerim çok güzel görünüyordu küçücük bigudi ile ilaçlayıp sardılar yarım saat bekledim açtılar ve dört ay boyunca çok istediğim özendiğim kirpiklerim oldu yüzümü yıkamak ve duşbile etkilemedi onların ilacı farklı maddi imkanım iyi olsa yine yaptırırım kirpiklerim hiç zarar görmedi üstelik herkes daha önce uzunluğu farkedilmeyen kirpiklerime iltifat etti önemli olan bu iltifatlar değil aynada çok hoş görünmek
 
Ewet ben yaptırmıştım daha önce 2 kez,2 ay kadar kullandım her birini,kirpiklerim uzun ama düz,permadan sora takma kirpik gibi oldular maşallah,çok memnun kalmıştım yapan kişi işinin ehliydi,fiatı geçen sene 40 ytl idi,çok memnun kalmıştım,çalışmaya başlarsam tekrar yaptırıcam mutlaka
 
bende yaptırdım ve çok memnun kalmıştım hem benım kirpiklerım uzun ama düzdü perma yaptırdım sonra bır güzel kirpiklerımı boyadılar ve sonuç okadar güzeldi ki ve rimele hiç gerek kalmadı ama bunun süresi 2 ay bence siz kirpik maşası alın ve uygulayın.şimdi permanın fiyatı 90 ytl.ne gerek var:)
 
bende yaptırdım ama memnun kalmadım . fakat kirpileri uzun olanlarda çok güzel oluyor. illaki uzun olması şart ama. bi zararı yok sanırım çünkü ben görmedim.
 
ben yapıyorumda yaptırdımda hiç bi sorun yaşmadım çok güzel duruyo bikt rımele daha harikka duruyo
 
Merhaba Ben De Yaptirdim Odessia Nin Dediği Gibi Minicik Bugidilerle Sardilar Ve Yarim Saat Sonra çikardilar Aynada Kendime Bakinca çok Mutlu Oldum Ve 3 Ay üstelik Yaz Aylarinda Ne Denizden Ne Havuzdan Etkilendi çok Rahat Ve Güzel Bir şey Yine Yaptiracağim Ama Burada Fiyatlar öyle 90 Falan Değil Ben Yazin 35 Ytl Ye Yaptirdim Tavsiye Ederim Yani
 
kararsız kaldım şimdi ya daisy zararlı diyor ama güzel de oluyomuş ne yapsam acaba... daisy senin kirpiklerin zarar gördümü??
 
ay cim ilk yaptırdıginda cok hoş oluyo ama daha sonra bunun etkisi gecio ve bi baktım yakından ucları yanmıs gibi olmustu bi dahada yaptırmadım. bi kac kuafore sordum saca bile zarar verir perma dediler. bende bi daha yaptırmadım canım.
 
X