• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpiklerim koptu kızlar yardımcı olun.

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar çok kötüyüm. Kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerimi kıvırırken bir anda nasıl oldu anlamadım sol gözümdeki kirpiklerin yarısı elimde kaldı. Kökten koptular. Şu an çok kötüyüm depresyona girebilirim o derece. Siyah göz kalemi sürdüm dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama ne yapmam lazım şimdi benim. Arastırıyorum herkes badem yağı falan diyor ama kökten kopan kirpik yerine gelirmi tekrar bunun cevabını net olarak alamadım. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Nolur yardımcı olun çok kötü bir durumdayım :14::14:

Geçmiş olsun..
Kirpiklerin yerine gelir merak etme.. Sadece bir süre sabretmen gerekir. Badem yağı ile hızlandırabilirsin süreci..
Eğer yerine gelmeseydi ben şimdiye kirpiksiz kalmıştım. Çünkü kendim koparıyorum kökten...

Aynı hatayı universitenin ilk günü yaptım hemen rimel kalem derken hallettim biraz. İki üç ay sonra eski haline geldi ne uzun ne kısa eski boy. Bi'de kesince uzar derler benim yarıdan kopmuştu tam makas kesigi gibi hepsi bir boy:p

Çok takiyosan doğal duran takma kirpikler var:)

Geçmiş olsun..
Kirpiklerin yerine gelir merak etme.. Sadece bir süre sabretmen gerekir. Badem yağı ile hızlandırabilirsin süreci..
Eğer yerine gelmeseydi ben şimdiye kirpiksiz kalmıştım. Çünkü kendim koparıyorum kökten...

teşekkür ederim canım. Ya neye uğradığımı şaşırdım şoktayım hala. Kalem ve eyeliner sürdüm göze baktmıyo rimel sürmedikce ama böylede psikolojim bi kötü oldu ya :14: Ne kadar sürede çıkarki?

Aynı hatayı universitenin ilk günü yaptım hemen rimel kalem derken hallettim biraz. İki üç ay sonra eski haline geldi ne uzun ne kısa eski boy. Bi'de kesince uzar derler benim yarıdan kopmuştu tam makas kesigi gibi hepsi bir boy:p

Çok takiyosan doğal duran takma kirpikler var:)

Takma kirpiği bende düşünüyorum canım ama uzama sürecini yavaşlatır mı diye düşünüyorum. Allahım nolduğunu anlayamadım bakakaldım öylece ya. Benmkiler baya kökten elimde kaldılar.

lisede bı arkadaşımın basına geldı aynısı..

cok kullanırdı o aletı,bugun tek gözü kırpıksız geldı,çokta güzel kızdı,bı anda şaftı kaymıştı..

meğer görüntü olarak ne önemlıymıs kırpık..

sıyah kalem surmustu ama bellı oluyordu dıger gözüyle arada fark olduğu..

ogun bugun o aletten korkarım,herkesıde uyarırım..

zamanla çıkıyor kırpık yenıden merak etme..

Son düzenleme:

cok kullanırdı o aletı,bugun tek gözü kırpıksız geldı,çokta güzel kızdı,bı anda şaftı kaymıştı..

Allah'tan öyle gösterişli kirpiklerim yokmuş kalemle anlaşılmıyo koptuğu ama rimelin R'sini süremiyorum şimdi. Çok mu uzun zaman aldı peki biliyor musunuz?
Şunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama şekilli ve gür kirpiklerim olsaydı çok kötü olmuştum kesin:26: Bende soğudum şu anda o aletten.

Son düzenleme:

konu sahibinin psikolojisi zaten bozulmuş..senin hatıran hepten götürdü bence :D

konu sahibinin psikolojisi zaten bozulmuş..senin hatıran hepten götürdü bence :D

Aynen depresyondayım resmen. Sevgilime söyledim "nolcak çıkar bişey olmaz takılma" dedi. Ama takıldım yani gözüm sürekli oraya kayıyor. Allahım ya en olmıcak şey bir anda nasıl oldu anlamadım. Makyaj yapmam yapmam bugun bi yapım dedim olmadı :14:

Geçmiş olsun..

neyyyyyyyy:53::53::53::53::53::53::53::53:

Kızlar çok kötüyüm. Kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerimi kıvırırken bir anda nasıl oldu anlamadım sol gözümdeki kirpiklerin yarısı elimde kaldı. Kökten koptular. Şu an çok kötüyüm depresyona girebilirim o derece. Siyah göz kalemi sürdüm dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama ne yapmam lazım şimdi benim. Arastırıyorum herkes badem yağı falan diyor ama kökten kopan kirpik yerine gelirmi tekrar bunun cevabını net olarak alamadım. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Nolur yardımcı olun çok kötü bir durumdayım :14::14:

canım badem yağı ile zeytin yağını birleştir her gün eski rimel fırçnla sür aklına geldikçe zamanla çıkar

Allah öyle gösterişli kirpiklerim yokmuş kalemle anlaşılmıyo koptuğu ama rimelin R'sini süremiyorum şimdi. Çok mu uzun zaman aldı peki biliyor musunuz?
Şunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ama şekilli ve gür kirpiklerim olsaydı çok kötü olmuştum kesin:26: Bende soğudum şu anda o aletten.

aradan 15 sene gectı nerdeyse,sımdı dusunuyorumda sankı 1 ay falan surmustu normale donmesı..

ama onunda kırpıklerı,kırpıktı yaniiii..turkan soray gıbı,belkı oyuzden cok bellı olmustu

Aynen depresyondayım resmen. Sevgilime söyledim "nolcak çıkar bişey olmaz takılma" dedi. Ama takıldım yani gözüm sürekli oraya kayıyor. Allahım ya en olmıcak şey bir anda nasıl oldu anlamadım. Makyaj yapmam yapmam bugun bi yapım dedim olmadı :14:

benım kirpiklerim orjinalinde yok gibi.azcık ve kısa
o yüzden sıkıntını hissedemiyorum :)

canım badem yağı ile zeytin yağını birleştir her gün eski rimel fırçnla sür aklına geldikçe zamanla çıkar

İnşallah çıkar canım. Aklım sürekli orda zaten, elimde olsa şimdi alıcam o yağlardan ama buralarda aktar yok. Akşam bulup uygulamaya başlıcam.

Back
X