Kirpiklerim koptu kızlar yardımcı olun.

aradan 15 sene gectı nerdeyse,sımdı dusunuyorumda sankı 1 ay falan surmustu normale donmesı..

ama onunda kırpıklerı,kırpıktı yaniiii..turkan soray gıbı,belkı oyuzden cok bellı olmustu

O zaman gercekten göze batar. Kıvrık değildi ve gürde değildi ondan belli değil sanırım. 1 aysa çok iyi ama bazıları 6 ayı gecer diyor içim acıyor resmen:43:

O zaman gercekten göze batar. Kıvrık değildi ve gürde değildi ondan belli değil sanırım. 1 aysa çok iyi ama bazıları 6 ayı gecer diyor içim acıyor resmen:43:

Yakin arkadasimda o aletle koparmisti buğday yagi badem yagi hint yagi sur 15 güne eski haline gelir.
Kulak cubuyla gece sur.
Gündüz evdeysen gunduzde surebilirsin.
15 günsonra ikisine de sur 1 aya upuzun kirpiklerin olur :34:

Kızlar çok kötüyüm. Kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerimi kıvırırken bir anda nasıl oldu anlamadım sol gözümdeki kirpiklerin yarısı elimde kaldı. Kökten koptular. Şu an çok kötüyüm depresyona girebilirim o derece. Siyah göz kalemi sürdüm dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama ne yapmam lazım şimdi benim. Arastırıyorum herkes badem yağı falan diyor ama kökten kopan kirpik yerine gelirmi tekrar bunun cevabını net olarak alamadım. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Nolur yardımcı olun çok kötü bir durumdayım :14::14:

aynısını yaşadım geçen sene çok korktum bi daha çıkmaz diye..1 -1.5 ay eyeliner le idare ettim kimse anlamadı...
sonra baktım eskisi gibi çıkmış..çok şükür..:34::34::34:

Yakin arkadasimda o aletle koparmisti buğday yagi badem yagi hint yagi sur 15 güne eski haline gelir.
Kulak cubuyla gece sur.
Gündüz evdeysen gunduzde surebilirsin.
15 günsonra ikisine de sur 1 aya upuzun kirpiklerin olur :34:

15 günmü :53: Ay içimi rahattın canım ya. Çalışıyorum o yüzden eyeliner falan idareten birşeyler yapıyorum belli olmasın diye. Şu an ofiste çalışanlar var kimse henüz farketmedi. Fark edilse direk sorarlardı. Ama ofiste de arada süreyim. Buğday yağını duymamıştım hiç bu da aktarlarda kolayca bulunur di mi?

aynısını yaşadım geçen sene çok korktum bi daha çıkmaz diye..1 -1.5 ay eyeliner le idare ettim kimse anlamadı...
sonra baktım eskisi gibi çıkmış..çok şükür..:34::34::34:

Herkesin başına gelmiş sanırım. Ah bu kadınların bakım merakı başımıza neler açmış. İnşallah çok sürmeden uzar.

Kızlar çok kötüyüm. Kirpik kıvırma aleti ile kirpiklerimi kıvırırken bir anda nasıl oldu anlamadım sol gözümdeki kirpiklerin yarısı elimde kaldı. Kökten koptular. Şu an çok kötüyüm depresyona girebilirim o derece. Siyah göz kalemi sürdüm dikkatli bakmayınca belli olmuyor ama ne yapmam lazım şimdi benim. Arastırıyorum herkes badem yağı falan diyor ama kökten kopan kirpik yerine gelirmi tekrar bunun cevabını net olarak alamadım. Başına böyle birşey gelen oldu mu? Nolur yardımcı olun çok kötü bir durumdayım :14::14:

Kuzu üzülme ya benim daha gecen gün 6-7 kirpiğim elimde kaldı. Kirpik kıvırma aletini maskaramı temizlemeden yapmıştım ondan oldu. Eyeliner cek. üst kirpiğine maskara sür belli olmaz. Bir haftaya uzar zaten. Yazın cabuk uzuyor. Kirpik bakım yağı al aktardam. gECE yATMADAN önce sür.:40:

Kuzu üzülme ya benim daha gecen gün 6-7 kirpiğim elimde kaldı. Kirpik kıvırma aletini maskaramı temizlemeden yapmıştım ondan oldu. Eyeliner cek. üst kirpiğine maskara sür belli olmaz. Bir haftaya uzar zaten. Yazın cabuk uzuyor. Kirpik bakım yağı al aktardam. gECE yATMADAN önce sür.:40:

tatlım giden üstü kirpiklerim zaten maskara sürsem daha beter göze çarpıyo:18: Gerçi biraz alıştım. İnsanlar anlamayınca içim rahatlıyo bir süre idare etmem lazım böyle.

Geçmiş olsun. İdareten takma kirpik takabilirsiniz eliniz yatkınsa, ama şu kalıcılardan taktırtmayın onlar fena döküyor kirpikleri. İsmini şuan hatırlayamadığım bir marka var, bütün watsonslarda, gratislerde ve diğer minik kozmetikçilerde hep onlardan oluyor, m.a.c'lere göre vs daha ucuzlar. Onların 1 numaraları son derece doğal durur. Bütün taksanız dahi gündüz kullanımında göze batmaz.

Son düzenleme:
Back
X