• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kirpiklerin düzleşmesi?

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Ablalarım yaşım 13. Kirpiklerim kıvrık ve gayet düzgünler ancak son zamanlarda düzleşti gibi geldi sağ gözümdekiler kıvrıkken sol taraftakilerin bi iki tanesi düzleşti yada ben öyle sanıyorum bilmiyorum ama diğerleri kıvrıkken 2 tanesi düz bu sinirimi bozdu. Tüm kirpiklerim dümdüz olmaz değil mi kıvrık daha güzeller??

yaa seni yerimmm :) üzülme hepsi düzleşmez.. benimde çok güzel kıvrık kirpiklerim var arada bir iki tanesi düz olur öyle :KK15:

yaa seni yerimmm :) üzülme hepsi düzleşmez.. benimde çok güzel kıvrık kirpiklerim var arada bir iki tanesi düz olur öyle :KK15:
ya abla birde kirpiklerim birbirine yapıştı neyden olmuştur bu bi bölüm seyrek duruyo ama aslında yerleri kaymış rimel filan sürersem düzelir mi çok ağlar oldum ergenlikle filan acaba gözyaşları kurudu diye mi oldu ?

Üyeliği başkasına kullandırmak yasaktır, konuları üyelik sahibi mi, arkadaşınızın kız mı yoksa kızkardeşiniz mi açıyor belli değil, üyelik askıya alınmıştır.

Son düzenleme:
Back
X