kırşehir de doktor acilllllllllll

kızlar kırşehirdeyim 4 aylık hamileyim hala doktor belirleyemedim yardımcı olur musunuz

Canım özel hastane demi yapmayı düşünüyorsun yoksa devlette mi ona göre doktor önereyim sana.özelde düşünüyorsan aşıkpaşa hastanesinde iyi bir dr. var hatta arkadaşım yanında çalışıyor ama dr.un ismi aklıma gelmedi şimdi istersen yarın arkadaşı arar sorarım.bu adama kayseriden falan geliyorlarmış. devlette de yılların doktoru erdal beyi öneririm delidir doludur ama çok iyi bir doktordur...

cok tsk edrim canım özelde dusunuyorum doktorun ısmını ogrenebılırsen cok sevınırım.kırşehirde yenıyım kımseyı tanımıyorum.hala karar veremedim doktora.erdal bey cok sert adam azarlayıp duruyo cok kasılıyorum onun muayenesinde.ben doktorumun yanında rahat olmak ıstıyorum.sende mı kırşehir desın

Canım ben Afyon'da oturuyorum ama doğma büyüme Kırşehirliyim. Doktorun adı KADİR KANGAL Özel Aşıkpaşa Hastanesinde görev yapıyor. Yanında çalışan tıbbi sekreter benim arkadaşım olur. İsmi Neslihan.Gittiğinde Neslihan'a bana bu doktoru Ebru tavsiye etti dersin.Hangi Ebru derse Afyon'da oturuyor dersen tanır.Zaten 14 yıllık arkadaşım.Seninle fazlasıyla ilgilenirler.Zaten dediğim gibi özelde en iyi doktor oymuş benim yengem de ona gitti. İnşallah sen de memnun kalırsın. Hayırlısıyla sağ salim bebeğini kucağına alırsın...

amin canım.cok tsk edrim tavsiyen için bende kadir beye gittim en son memnun kaldım.arkadaşınla tanışacağım.içim cok rahatladı cok saol.

aşık paşadaki füsun hanımla ilgili kendi yaşadıklarından ya da çevresinden duyduklarından birşeyler bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…