• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kırşehir'de yakılan işyerinde anlamlı pankart

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
10.09.2015 - 08:08 | Son Güncelleme: 10.09.2015-9:01

Kırşehir'de dünkü 'terörü protesto ' olayları sırasında yakılan işyerleri arasında bulunan konfeksiyon mağazasının sahipleri Servet ve Hüseyin Beydoğan kardeşler, olaylardan Kırşehir halkın sorumlu olmadığını söyledi.

Kentte sahibi oldukları işyerinin 75 yıldır faaliyette olduğunu, babaları İhsan Beydoğan’dan işi devraldıklarını belirten Beydoğan kardeşler, yakılan konfeksiyon mağazasına siyah zeminli iki pankart astı.

Pankartlardan birinde "Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız" yazısı yer alırken diğer pankartta ise şu ifadeler yer aldı:

"Mağazamıza yapılan bu saldırı Kırşehir halkı tarafından değil, şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışan provokatörler tarafından yapılmıştır."

Olayları, Türk-Kürt kardeşliğinin altına atılan bir ateş olarak gördüklerini belirten Servet Beydoğan, "İnşallah bundan sonraki süreçlerde böyle devam etmez, buna izin vermeyeceğiz. Mağazamıza devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin. Kardeşçe yaşayacağız, yaşamaya da devam edeceğiz. Toplumu germemek lazım, kutuplaştırmamak lazım. Bunu biz bir eğitim zayiatı olarak görüyoruz. Bütün halkımız sağduyulu olsun" dedi.

(DHA)
http://www.milliyet.com.tr/kirsehir-de-yakilan-isyerinde-gundem-2115296/

yazık insanlara ya 75 senedir orda işinde gücündeymiş ne istediniz de...

bu pankartı asan mağaza sahibi ya da sahiplerinin ellerinden öperim.
helal olsun.

FB_IMG_1441825707914.webp
FB_IMG_1441865805363.webp

Bunların hepsi olay cikarmak halki galyana getirip ic savasa suruklemek halkin icinde bile bu tarz firsatcilar var

Yazik..Okadar uzuldum ki sunu okudugumda.3-5kendini bilmez gerizekali yuzunden islerinden oldular.Gerci nedense kimselerden gezi olaylarindaki gibi tepki gelmiyor bu yakip yikmalara.Dikkatimden kacmiyor degil...Ulkuculer akp lilere ,akpliler ulkulculere atiyor sucu biz yapmadik onlar yapti diye.Sonunda olan yine gezicilere olacak gibi ki bugun facebook'ta akpli bir arkadas bu fotografin altina 2. Gezi olma yolunda demis.Neyseki 20 saniye derin nefes alip anasayfayi kapattim.

[QUOTE="chess, post: 42552459, member: 1yazık insanlara ya 75 senedir orda işinde gücündeymiş ne istediniz de...[/QUOTE]

Bunu yapanlarda belli zaten niyetleri amaclari

Yazik..Okadar uzuldum ki sunu okudugumda.3-5kendini bilmez gerizekali yuzunden islerinden oldular.Gerci nedense kimselerden gezi olaylarindaki gibi tepki gelmiyor bu yakip yikmalara.Dikkatimden kacmiyor degil...Ulkuculer akp lilere ,akpliler ulkulculere atiyor sucu biz yapmadik onlar yapti diye.Sonunda olan yine gezicilere olacak gibi ki bugun facebook'ta akpli bir arkadas bu fotografin altina 2. Gezi olma yolunda demis.Neyseki 20 saniye derin nefes alip anasayfayi kapattim.

aynen o da benim dikkatimi çekti

Bunu yapanlar provokatör de olabilir. Kendi içlerinde de çıkmış olabilir ki ortamı kızıştırmak için karşı tarafa atma amaçlı…

Her şey beklenir bu PKK’dan.

pkk sempatızyanlarından bazıları
her partıden mubarek

ortalıgı karıstırmak olayların yonunu degıstırmek ıcın
nerdeyse kendılerını satacaklar

bu sempatızyan bazen ulkucuyum dıye esmeri döver
bazen otobus taşlar
halbukı pkk lı

Şehit yuruyusleri yapılıyor evet hakkılar da

Bu olaylar bana gezi olaylarını hatırlattı. Oraya böyle kendini bilmez dendizler dalıp bir anda eylem amacını aşmıştı

Günlerce olaylar yaralılar ölenler oldu.nasıl eğlenceli ve olaysız devam eden eylem saptirildiysa bu provokatörler yüzünden aynı oyunuda şimdi PKK yı lanet yürüyüşlerinde yapıyorlar.

Dost gibi halkın içine dalıp HDP ye malzeme çıkarıp masum halka zarar veriyorlar.

Yanı oyunun bir başka sahnesini gerçekleştiriyorlar.

valla ben öyledir böyledir diyemiyorum net olarak kim olduklarını bilmiyorum ama içimizden normal insanlarda olabilir, çevremde facebookta bazı normal insanların nefretini görüyorum çünkü, çıkıp yaktım demez tabii ama konuşmalarına yazışmalarına bakılırsa o potansiyel var

dün gece 2.5 da konvoy yapmışlar protesto için dklarca korna çalarak caddede gidip geldiler ya, bu basit bişey ama ben bi mantık göremiyorum yani bunda da, tepki bu mudur, en azından face de falan yazanlar kelimelerini kullanıyor derdini anlatmaya çalışıyor belki doğru belki yanlış...

Bence konvoyun bir yanlısı yok dışarıdaki insanlar da tepkisini öyle veriyor.

Buna gece rahatsız olunmuş uyuyamislar falan gibi şikayetler oluyorsa da onlara yazıklar olsun

Gece nöbet tutan polis askerde uyumuyor.günlerdir çatışma haberleri geliyor kaç gündür uyku yüzü gormemis asker polis var bizler için uykusuz kalıyorlar

Bir gece bizler onlar için uykusuz kalalim ne olucak ki...

Bunları yapanların hepsi pkklı provokatörlermiş. Herkes de pkklı size göre. Nasıl bir örgütse bu ülkedeki tüm olaylardan sorumlu. Madımak olaylarında da 'Şehir dışından geldiler, bizim halkımız değil.' denmişti.

Kim bunlar nereden geliyorlar? Halktan değiller, ülkücü değiller. Uzaydan mı geldiler?
Bu olayları organize eden birkaç kişi provokatördür sadece. Onun dışında gayet normal, bildiğimiz halktan insanlar bunlar. Biraz gözlerinizi açıp çevrenize bakın. Her çatışma haberi aldığında gözlerini kan bürüyen, ağzından köpükler saçarak 'Türkün Türk'ten başka dostu yoktur.' diyen insanları göreceksiniz. İşte bunlar onlar.

Yıkıp dökmekte zarar vermekte haksizlar ama gözleri kan buruyen ağzından köpükler çıkanlar yuruyus yapmıyor onlar asker polis masum insanlar vuruyor çünkü kana susuyanlar onlar karıştırılması ne komik

Yıkıp dökmekte yakmakta haksızlar ama aslında onlar çok iyi insanlar. Sadece hassaslar bu dönem. Bir adamın işyerini yakmışlar yani ne var bunda? Ötekiler asker vuruyor, bunlar da hınçlarını kürt esnaftan alıyorlar. Ne yapsınlar ellerinden başka gelen birşey yok.
Ama aslında gerçekten çok tatlı insanlar bunlar. Tanısak severiz yani, gerçekten.

10.09.2015 - 08:08 | Son Güncelleme: 10.09.2015-9:01

Kırşehir'de dünkü 'terörü protesto ' olayları sırasında yakılan işyerleri arasında bulunan konfeksiyon mağazasının sahipleri Servet ve Hüseyin Beydoğan kardeşler, olaylardan Kırşehir halkın sorumlu olmadığını söyledi.

Kentte sahibi oldukları işyerinin 75 yıldır faaliyette olduğunu, babaları İhsan Beydoğan’dan işi devraldıklarını belirten Beydoğan kardeşler, yakılan konfeksiyon mağazasına siyah zeminli iki pankart astı.

Pankartlardan birinde "Yüzyıllardır bir bütünüz ve bir bütün kalacağız" yazısı yer alırken diğer pankartta ise şu ifadeler yer aldı:

"Mağazamıza yapılan bu saldırı Kırşehir halkı tarafından değil, şehrimize dışarıdan gelen ve ülkemizi iç savaşa sürüklemeye çalışan provokatörler tarafından yapılmıştır."

Olayları, Türk-Kürt kardeşliğinin altına atılan bir ateş olarak gördüklerini belirten Servet Beydoğan, "İnşallah bundan sonraki süreçlerde böyle devam etmez, buna izin vermeyeceğiz. Mağazamıza devam edeceğiz. Bu şehir hepimizin. Kardeşçe yaşayacağız, yaşamaya da devam edeceğiz. Toplumu germemek lazım, kutuplaştırmamak lazım. Bunu biz bir eğitim zayiatı olarak görüyoruz. Bütün halkımız sağduyulu olsun" dedi.

(DHA)
http://www.milliyet.com.tr/kirsehir-de-yakilan-isyerinde-gundem-2115296/
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Yıkıp dökmekte yakmakta haksızlar ama aslında onlar çok iyi insanlar. Sadece hassaslar bu dönem. Bir adamın işyerini yakmışlar yani ne var bunda? Ötekiler asker vuruyor, bunlar da hınçlarını kürt esnaftan alıyorlar. Ne yapsınlar ellerinden başka gelen birşey yok.
Ama aslında gerçekten çok tatlı insanlar bunlar. Tanısak severiz yani, gerçekten.

Yol ortasında PKKlı diye üsteğmen dövdüler ama olsun kısmet.

Back
X