Kırtasiyede çalışmaya başlıyorum

Angela_35

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
82
14
18
29
Geçen hafta bir yerde çalışamaya başlamıştım okumuşsunuzdur ama şartları çok ağırdı 1 hafta dayanabildim ve çıktım ordan. Kırtasiyeye başvuru yapmıştım şimdi oraya başlayacağım. Şartları daha iyi ama ben üniversite mezunuyum lojistik Bölümü bitirdim, hedeflerim çok başkaydı ama hayat işte bu işsizlikte istediğim gibi olmadı hiç birşey. İş küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın ama kırtasiye benim için başka iş ararken iyi bir referans olur mu bilemiyorum. Evde oturmaktan iyidir diyorum Bi yandan da.Yani bu kız kırtasiye de çalışmış ne bilebilir ki denilsin istemiyorum başka ise girmek istediğimde Ne yapacağımı şaşırdım şuan.

Ne iş olsa yaparım ağabey modunda olmak çok can sıkıcı ama ne yazık ki bu dünyada bizler ne iş olsa yapacak durumda donanımda olmalıyoz çünkü her an bugünkü imkanların yarın neye dönüşeceğini bilemiyoruz.. Çalışma azminizi tebrik ediyorum inşallah umduğunuz yerlere gelirsiniz :)

Dediğiniz gibi, hiç çalışmamaktan daha iyidir. Bu arada iş bakmaya da devam edebilirsiniz. Referans olarak ister kullanırsınız ister kullanmazsınız.

Back
X