merhaba kızlar; aranıza yeni katıldım. doğru yerden yazıp yazmadığımı bile bilemiyorum :) şuan 17 haftalık hamileyim ve inşaallah doğumum kışa denk geliyor anlaşıldığı üzere. yalnız ben ağırlaşmadan alışverişimi tamamlamak istiyorum. adanada yaşıyorum ve en sıcak zamanlarımız şuan. benim sorum şu, sizce bu mevsimde bebeğimin kışlık eşyalarını bebek giyim mağazalarında bulabilir miyim? aynı durumu yaşayanlar vardır mutlaka. yardımcı olabilir misiniz lütfennn
Daha erken ama kışlık kıyafet diye bişey yok yeni doğan bebeklere.. penye takımlar var her mevsim aynı.. üstüne ister yelek giydir ister kalın penye battaniyelere sar. Hem ikinci çocuğa da saklarsın. Bakalım o hangi mevsime gelirse uyar. Ama daha çok erken alışveriş için. Bari 25 olsun.
Bende de vardı ilk çocuğumda 2 tane kadife tulum.. ama evler sıcak şükür. . Kadife tulum daha da sıcak yapıyor. Bence azar azar alın birden almak keyifli değil. Bence beğendikçe özene özene almak daha güzel.Kış için kadife tulumlar falan oluyor ya belki arkadaş onlardan istiyodur. Ben çok seviyorum mesela kadife tulumu. Yumuşacık
Bende de vardı ilk çocuğumda 2 tane kadife tulum.. ama evler sıcak şükür. . Kadife tulum daha da sıcak yapıyor. Bence azar azar alın birden almak keyifli değil. Bence beğendikçe özene özene almak daha güzel.
en yakın ağızdan, en gerçek yorum :) teşekkürlerHEMŞERİM tabiki bulabilirsin bebek mağazalarında var
Hayırlı doğumlar inşallah....
heyecandan ziyade (tabi o da var da) ben biraz biraz endişeli bir yapım var. yetişir mi nasıl yaparım, nasıl ederim vs.. ben erkenden hazır olup beklemeliyim, yoksa o alışverişi her gün kafamda yapıyorum gerçekleştirene kadar :) .. teşekkürlerdaha cok erken bence alısverıs ıcın..şöyle 25 haftana falan gel kısmetse hem kışlık modeller netleşir çeşit çeşit,hemde sen ncok agırlasmadan baslamış olursun alışverısene..
içindekı heyecanı anlayabılyıorum ama az daha bekle bence..ben aralıkta dogum yapmıstım eylül ayında hazırlamıstım herseyımı..doguma 2,5 ay kala falan..
mevsım farkı ortadan kalkıyo doguma yakın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?