Doğuma Hazırlık Kış bebisi olanlar yardim eder misiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Tgcervanne0133

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
1.499
11.232
158
34
Merhabalar..
kisa bi zaman sonra inşallah 2.melegimi kucağıma alacagim..ilk kızım agustos doğumluydu,mersinde yaşıyoruz bu arada,hava sicakligindan dolayi cıtcitli atletle büyüdü kışa kadar..
Ilk kizimin aalışverişini kaynanam ve gorumcemle yapmıştım,bunu eşimle yapacağız inşallah hafta sonu..onları karıştırmak istemiyorum ama ne alacağım,kışın ne giyecek el kadar çocuk bilmiyorum..
neler lazım olur kıyafet olarak neler almalıyım yardımcı olursanız sevinirim..

Benim ilk bebeğim Ocak'ta doğacak inşaallah 😊 daha önce yeğenlerime baktım onlar da kış bebesiydi fazla abartmamak lazım. Kıyafet olarak ben 5 tane alt üst takım aldım 2 tane tulum 1 tane de hastane çıkışı. E bebekte 5 li çıtçıtlı bodyler satılıyor uzun kollu yoktu kısa kollu aldım. 2 tane külotlu çorap aldım. Kan dolaşımını engelliyor falan diyenler var ama vücuduna oturacak kadar sıkı ve küçük değil gayet bol pantolon gibi. Pantolonunun altına giydiririm diye düşünüyorum. Onun dışında bir de üstüne penye yelek almayı düşünüyorum. Örgü yelekleri de annem sağolsun halletti. Kış bebeği diye çok da abartmamak lazım diye düşünüyorum evin içi sıcak olacak zaten. Dışarıya çıkarmak için bir de peluş tulumlardan almayı düşünüyorum o kadar 😊

Back