- Emoji Skoru
- 915
- Puanlar
- 163
ıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :):) tamam canikom naber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :):) tamam canikom naber
accıkk zor :) mrym bı yerde koptum cok var mrym nıckıdeNesi zor kiz
Bende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yokıyıyım canım benım :) bıldıgın gıbıyım bu ara havalardan bı sersemlık var valla :) ıyı gıdıyo sukur dıyelım sen nasılsın![]()
sayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadımBende iyiyim çok şükür, bi yaramazlık yok
Buraları mesken tuttum![]()
Iiyim canim ya evet artik 5hafta kaldi iste meryemtalha nin sesli harflerini cikartcan bu kadarciikıyıyım valla senı sormalı ıyıce agırlasmısındır nasıl gıdıyo son aylar tatlım :)
Yok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibisayfayı cok bırbırınıe karıstırdım :) alıntıda yapmıyom kım yazarsa gorebıldıklerıme yazmaya calısıyorum bazen sohbete bozozlama dalıyorum nevreste benı atcak sayfadan corbanda batsın gelme daha da buralara dıye :) sayfada bı duzen tertıp bırakmadım![]()
Yok @Nevrestem yapmaz öyle şeyler. Melek gibi![]()
pekalaIiyim canim ya evet artik 5hafta kaldi iste meryemtalha nin sesli harflerini cikartcan bu kadarciik![]()
isiiimmpekalaayısımde son durum ne,neye karar verdınız az kaldı az hayırlı dogumlar sımdıden cnmm
![]()
Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmmKız ben de meyveyi karıştırıp öyle mayalıyorsun sandım.Yoğurt mayalıyoruz zaten biz.Sonradan meyveli yani.
Yine de çok mersi.Zahmet edip yazmışsın.
![]()
Ooo kremim iyiyim canım sen nasılsın ... Çilekli böğürtlenli losyonum benimDilaraginosss huhuu
pinkstrap
nasılsınız kızlar
mrymtlh cnm senın nıckınde ne zor yahu zor yazdım :) gec gordum cnm kusra kalma artıkın
![]()
Yok canım niye rezil olasın.Ne zahmeti bende yoğurdu sordun sandımmmRezil oldum ... Ama pinko da sormuştu galiba inşallah yardımcı olur
![]()
Hangisini yapacaksın söyle de biz yapmayalım.Heyoo corbama karar verdim, insallah benden evvel birisi yapmaz![]()
Ama soylersem surprizi kacarHangisini yapacaksın söyle de biz yapmayalım.![]()
Peki öyle olsun.Ama soylersem surprizi kacar![]()
tskler cnm bende ıyıyım :)Ooo kremim iyiyim canım sen nasılsın ... Çilekli böğürtlenli losyonum benim![]()
yunan ruzgarı estıren nıcklı dılaracık :)tskler cnm bende ıyıyım :)