- Emoji Skoru
- 11.162
- Puanlar
- 498
Sahiden üzülmez misin
Biz pinkle bir olup seni yolmayalım![]()
ben karismicamki yolasiniz
ALLAH korusun birtanem hep böyle güzel gecinin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahiden üzülmez misin
Biz pinkle bir olup seni yolmayalım![]()
Sadece oku Rabiş'imyok bir konu var.ilgimi cekti bir okuyum bakim![]()
Tamam ben kendimi korurumben karismicamki yolasinizsizi izlicem
ALLAH korusun birtanem hep böyle güzel gecininama pinkte cadilik var dikkat et emi
![]()
Uykusuz kalırdık ,bizi deli zannedenler cabası![]()
Ben enlerde en kibara adayım bi kere, cadı olduğumu senden başka düşünen yokben karismicamki yolasinizsizi izlicem
ALLAH korusun birtanem hep böyle güzel gecininama pinkte cadilik var dikkat et emi
![]()
Rabia çorba yapmak çok zor değil bir çorba yap sen de katıl sonra içinde uhde kalır bir yarışmaya katılmadım diyedeli zannedenlerde ziyaretcilerdi tahminimgece yarisi hücüm ederlerdi
![]()
Ne kadar şiddet seversin![]()
Rabia biz seni buraya niye çektik biliyor musun
Yeni yarışma kuralı bu topiğe 5 mesajdan fazla yorum yazan yarışmaya katılmak zorundaSay bakalım mesajlarını
![]()
Uyacakmısın sende ona yaniTamam ben kendimi korurum![]()
nicin okadar korku filmi izliyorum saniyonuzsizleri yok etmek icin teoiler ögreniyorum
![]()
Site kurallarına göre mesajlar silinmiyor cicimMuneeeeeeee.gel mesajlarimin hepsini sil,tek dördü kalsin![]()
Ben enlerde en kibara adayım bi kere, cadı olduğumu senden başka düşünen yok![]()
Ben de En Vazgeçilmez Ablaya adayım ne var yaniBen enlerde en kibara adayım bi kere, cadı olduğumu senden başka düşünen yok![]()
Rabia çorba yapmak çok zor değil bir çorba yap sen de katıl sonra içinde uhde kalır bir yarışmaya katılmadım diye![]()
Rabiş'e ayak uyduruyor olabilirimUyacakmısın sende ona yani
Hakkımı yiyor benim ya![]()
1 gün saygısızlık ettim midisi onlari ici beni yakar,birde gelip bana sorsunlar![]()
ablamiBen de En Vazgeçilmez Ablaya adayım ne var yani![]()
Tabi tabi makbulhazir corbada makbulmu nevosum![]()
Evet onu görüyorumRabiş'e ayak uyduruyor olabilirim![]()
Rabia'ya Abla mı dedin1 gün saygısızlık ettim mi
Saçımdan tutup yerlerde sürükledin ablamdır yapar dedim
Yine yaranamadım, yine yaranamıyorum![]()