Ya evet ben terziyim abla,makinada calisiyorum yoğun olarak. Bileklerimde kist oluştu,agriyo sürekli. Son zamanlarda boynumda agrimaya basladi ay fıtık mi oldum dünden beri hareketlerim kısıtlandı,sağa sola donemiyorum. Kas gevşetici krem sürdü eşim,masaj yaptı ama yok hiç geçmedi
Ya evet ben terziyim abla,makinada calisiyorum yoğun olarak. Bileklerimde kist oluştu,agriyo sürekli. Son zamanlarda boynumda agrimaya basladi ay fıtık mi oldum dünden beri hareketlerim kısıtlandı,sağa sola donemiyorum. Kas gevşetici krem sürdü eşim,masaj yaptı ama yok hiç geçmedi
Sardim boynumu zaten. Sıcak duş aldım iyi gelir dedim ama o da kâr etmedi. Çok agrıyor yaa. Bu hafta da aksilik o kadar yogunum ki doktora gidecek vaktim yok pazar günü bu saatte daha yeni geldim düşün
Sardim boynumu zaten. Sıcak düş aldım iyi gelir dedim ama o da kâr etmedi. Çok agrıyor yaa. Bu hafta da aksilik o kadar yogunum ki doktora gidecek vaktim yok pazar günü bu saatte daha yeni geldim düşün
Sürekli baş boyun öne eğik filan kalıyorsun tabi,senolmazsa bir röntgen filan çektirsen en azından ne olduğu belli olur,
Kireçlenme de olabilir,boyun düzlüğü yada fıtıkta olabilir,çok geçmiş olsun tatlım
Sürekli baş boyun öne eğik filan kalıyorsun tabi,senolmazsa bir röntgen filan çektirsen en azından ne olduğu belli olur,
Kireçlenme de olabilir,boyun düzlüğü yada fıtıkta olabilir,çok geçmiş olsun tatlım
Çok teşekkür ederim abla.yogunlugum var bu ara gidemem,önümüzdeki haftaya giderim anca. 26 yasinda 62lik nineler gibiyim. Herif neremi tutsa elinde kaliyo çin malı karı