Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Yakaladımmmm bensiz kaynatıyosunuzzzz
Hoşgeldin canımDün sen tolin'i işpikledin ben çıkıyordum sadece tolin'in mesajı beğenip kaçtımSonra unuturum falan görmedim sanmasınSahiden bugün unutmuştum seni görünce hatırladım.Çok sağol canım

Yeni geldim ya unutun tabi beni hemencik eksikliğimi hissedin yahu

Yok canım düşer mi gayet güzel bir diziBenim yüzümden de kalkmaz herhalde
dizi guzel ama kanal d nın işi belli olmuyo nevoş bu sene kac tane dızıyı yayından kaldırdılar gecen senede gül gibi gunesi beklerkenı bıtırdıler zaten o yuzden korkuyorum

dizi guzel ama kanal d nın işi belli olmuyo nevoş bu sene kac tane dızıyı yayından kaldırdılar gecen senede gül gibi gunesi beklerkenı bıtırdıler zaten o yuzden korkuyorum
Güneşi beklerken son zamanlar acayipleşmişti ben izlemeyi bırakmıştım .Ben bırakınca kaldırmışlar
Seninkine dizimi yok bu biter başkasına başlar

Yok canım seni unutur muyum yazdığın mesajı unuturm dedim.Senin yaptığın tatlıyı gördüm bir daha unutmam
ayy valla nevoş saynde gaza geldim nişanlım bayıldı Senin elinin lezzeti var var diyo yerken olmasaydı yandydık ömür boyu kimi insan görsel güzel yapar ama lezzeti olmaz iyi iyi dedi saol valla topiğe girnce heves geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…