Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Meg diyor zaten çorban senden daha meşhur diye Beni tanımayan çorbayla tanıyacak
Hahahaha iyiymiş bu. Ama cidden hatırlamıyorum hangi tarif kimin ki hepsine bakmıştım ilk paylaşıldığında ve yorum bırakmıstım ama tekrar bakınca Erzincan Çorbası ile senin corbanın arasında kaldım (ikisininde sunumu muazzamdı bana göre)söyle kocaman çıtır ekmek kaplamalı bir çorba daha cazip geldi sanırım canım. (Ah bu diyet ahhh)

:)) Kaçamağa izin yok mu? bi tadımlık azıcık yeyiversen

:)) Kaçamağa izin yok mu? bi tadımlık azıcık yeyiversen
5 kilo verene kadar cıss bana canım ya.
Son içtiğim çorba lahana idi maalesef hayattan soğudum yeminle.
Dedim kızim bak bu çorbayı ömrübillah içmek istemiyon dimi? Cevap evetti tabi-o halde ekmek, makarna, pilav vb yok sana.
İnan acıkmıyorum lahana çorbası içeceğim diye

Buda iyimiş
O kadar mı kötü tadı?

Buda iyimiş
O kadar mı kötü tadı?
Nimete laf etmek istemiyorum ama inan olsun ben böyle birşey yemedim içmedim hayatımda. Kokusi tadı anlatılamaz. Ben karar verdim insanlar yemek yiyemesin diye yapmışlar bu diyeti.
Lahana mümkünse hep sarma olsun Çorba, kapuska olmasın. Hoş bi daha degil lahana sarması coleslaw bile yiyemem sanmıyorum

Kıyamam ya
Sen kilonu ver sonrada bitsin bu işkence, bende lafta Zayıflamak istiyorum ama yemekten kesmiyorum hiç :))

Kıyamam ya
Sen kilonu ver sonrada bitsin bu işkence, bende lafta Zayıflamak istiyorum ama yemekten kesmiyorum hiç :))
Sağolasın canım. Kış günü zor oluyor işte diyet ama az kaldı. Yemeklerde secici olunca veriliyor.
Sende istesen verirsin biraz irade lazım.
Oturup 24 kitchen, food network izliyorum habire yemek pisiriyorlar aramıyorum bile lahana çorbası faciasından sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…