Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

İyi canım senden? Cadın nasılmış
Iyi canim gece esimle ugrastim usutmus ona baktim azcik uykusuzum
minigimin keyfi yerinde 3kilo olmus onumuzdeki sali bi daha gitcez nstye bagladilar kalp atislarini dinledim 20dk nini gibi geldi az daha cikarmasalar uyuyabilirdim

Iyi canim gece esimle ugrastim usutmus ona baktim azcik uykusuzum
minigimin keyfi yerinde 3kilo olmus onumuzdeki sali bi daha gitcez nstye bagladilar kalp atislarini dinledim 20dk nini gibi geldi az daha cikarmasalar uyuyabilirdim
Herşey yolundaysa sorun yok
Azıcık kaldı gelsin bakalım uyutacak mı seni
Eşine de geçmiş olsun canım

Herşey yolundaysa sorun yok
Azıcık kaldı gelsin bakalım uyutacak mı seni
Eşine de geçmiş olsun canım
Yok cok sukur canim
ayy bana cekerse uyuruz beraber ama babamiza cekerse iste o zaman yandim esimle nobetlesiriz artik
sagol canim
sen nabiyosun bakalim gorusemez olduk

Yok cok sukur canim
ayy bana cekerse uyuruz beraber ama babamiza cekerse iste o zaman yandim esimle nobetlesiriz artik
sagol canim
sen nabiyosun bakalim gorusemez olduk
İyi bende canım elektrik faturasını yatırmayı unutmuşuz kesmişler sessiz sakin oturuyorum
İnternet ten ödeme yapıyoruz, hepsi aynı gün ödeniyor elektrik daha sonra olunca unutuyoruz sürekli

İyi bende canım elektrik faturasını yatırmayı unutmuşuz kesmişler sessiz sakin oturuyorum
İnternet ten ödeme yapıyoruz, hepsi aynı gün ödeniyor elektrik daha sonra olunca unutuyoruz sürekli
Bende hep unuturum o yuzden magzadan odeniyor bizim faturalar ee otomatik odemeye verin bari canim bide ceza odeniyor ya kesilince yazik mi degil zaten ordan burdan derken bi dunya fatura gonderiyorlar

Bende hep unuturum o yuzden magzadan odeniyor bizim faturalar ee otomatik odemeye verin bari canim bide ceza odeniyor ya kesilince yazik mi degil zaten ordan burdan derken bi dunya fatura gonderiyorlar
Ceza olayı bitti ya artık açma kapama cezası ödemiyorsun, otomatikte zaten ama nedense ödemiyor banka, iptal ettircem onuda. 1 ay ödüyor sonraki ay kapıda ihbarname buluyoruz

Ceza olayı bitti ya artık açma kapama cezası ödemiyorsun, otomatikte zaten ama nedense ödemiyor banka, iptal ettircem onuda. 1 ay ödüyor sonraki ay kapıda ihbarname buluyoruz
Bankayla gorusun canim one olee ya bi oduyo bi odemiyo
ay dus aldim nasil uykum geldiii

Benimki uğraşmıyor işte, hesap benim adıma olsa arar kıyameti koparırım, zor durumda bırakıyorlar insanı
Uyu biraz canım, dinlen kendine gel
Galesiz mi az senin ki
ay sut geldi onu bekliyorum pissin uzancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…