- Emoji Skoru
- 47.061
- Puanlar
- 798
Çocuklar iyileşmiştir inşallahVuslat nerelerde kayboldu gelmiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuklar iyileşmiştir inşallahVuslat nerelerde kayboldu gelmiyor![]()
Evet ya.Vuslat nerelerde kayboldu gelmiyor![]()
Korkmazmıyım kaç dk sustum ha şimdi atılcam, şimdi gelecek uyarı diyePinko çok korktun değil mi![]()
Sahiden çocuklar hastaydı bir aksilik mi olduÇocuklar iyileşmiştir inşallah
Yok canım oylama sırasında buralarda olurduEvet ya.Senin ağına takılmamak için mi gelmiyor acaba?
![]()
Ayağını denk al karşında tolin varKorkmazmıyım kaç dk sustum ha şimdi atılcam, şimdi gelecek uyarı diye![]()
Sen tolinin Enlerde yaptığını gördün müEvet ya.Senin ağına takılmamak için mi gelmiyor acaba?
![]()
O değil dün o kadar destek oldum, yine düşman kadrosundayımAyağını denk al karşında tolin var![]()
Noldu kimden kaçıyorsun Pinko.Korkmazmıyım kaç dk sustum ha şimdi atılcam, şimdi gelecek uyarı diye![]()
İnşallah kötü birşey yoktur.Sahiden çocuklar hastaydı bir aksilik mi oldu
Yok canım oylama sırasında buralarda olurdu![]()
Görmedim.Sen tolinin Enlerde yaptığını gördün mü![]()
Tolin mune ye liste vermiş tahmin et listede kimler varNoldu kimden kaçıyorsun Pinko.
İnşallah kötü birşey yoktur.![]()
En eli maşalıGörmedim.Hangi en?
Sende bundan sonra ona göre tarafını tutO değil dün o kadar destek oldum, yine düşman kadrosundayım![]()
Atamaz ki atamaz ki.Tolin mune ye liste vermiş tahmin et listede kimler var
Mune de bizi atacakmış![]()
Seni atmasında bir sorun yokAtamaz ki atamaz ki.Ben masum bir yavruyum.
![]()
Arada tam yerimden vuruyor nevoşum napimSende bundan sonra ona göre tarafını tut![]()
MeryeeemmmmIyi cabim senden nber
Sen gecenin 3lerinde yapınca sorun yok amaşşşşşşşşşşşşşşşşşş dedikodu yapmayınnnn![]()