- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
Adrammm Seni her yarışmada ezer geçerimSen görcen Pinko.Sunuma çok özeneceğim.
![]()
Şekil a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adrammm Seni her yarışmada ezer geçerimSen görcen Pinko.Sunuma çok özeneceğim.
![]()
Ayy yazık çocuğa bilse senin cadı olduğunu hiç bulaşır mıbugun kursa gıderken yanıma bı cocuk oturdu cebınde telefonu oldugu halde bana saat sordu yol boyuncada içime düşecekti nerdeyse öküsssss![]()
imzandakı cocuk gıbı bakıyorum sana nevosİstersen resim üzerine yazı yazayımAdra sabunları diye
![]()
ha haaaaa benı ne doktorlar muhendısler ıstedıde ben varmadım hıhhhhHemen tanıtaydın kendini, birdaha nerden bulcaz seni kakalayacağımız adamı![]()
Ben hiç oturamıyorum ki yanıma otursunlar.senın yanına kımse oturmuyo dıye kıskanma adraaaa![]()
Sen o kadar şeker olamazsınimzandakı cocuk gıbı bakıyorum sana nevos
ha haaaaa benı ne doktorlar muhendısler ıstedıde ben varmadım hıhhhh![]()
Ayyy canım benimmmIyi canim sutumu ictim ayaklarimi uzattim kizimin kipirtilarini dinliyorum dun 20dk kalp atislarini dinledim harbii cok guzeldii![]()
tipini begenmedım nenem once saat sordu sonra telefonunu cıkarıp ınternete gırdı yaaaaa kekledı benı pısÖpseydin ya kaçırdın oğlanı bakk![]()
kıskanc nevosssAyy yazık çocuğa bilse senin cadı olduğunu hiç bulaşır mı![]()
hadi hadi yeme bızı adraaaaBen hiç oturamıyorum ki yanıma otursunlar.Metrobüs malum.Yoksa yanım kapış kapış gider.
![]()
Başımıza kalıpta napcan pardon, varsaydın ya birineimzandakı cocuk gıbı bakıyorum sana nevos
ha haaaaa benı ne doktorlar muhendısler ıstedıde ben varmadım hıhhhh![]()
Benim kocam var zaten ne kıskanacağımtipini begenmedım nenem once saat sordu sonra telefonunu cıkarıp ınternete gırdı yaaaaa kekledı benı pıs
kıskanc nevosss
hadi hadi yeme bızı adraaaa![]()
7Sen o kadar şeker olamazsınHayalini bile kuramadım
![]()
Başımıza kalıpta napcan pardon, varsaydın ya birine![]()
bekarlık sultanlıktır ben hep sultan kalıcamBenim kocam var zaten ne kıskanacağım![]()
Biliyorum bilmez miyim7
hayal etsen ıyı olur nevoş ben ondan daha tatlıyım cunku![]()
tipini begenmedım nenem once saat sordu sonra telefonunu cıkarıp ınternete gırdı yaaaaa kekledı benı pıs
kıskanc nevosss
hadi hadi yeme bızı adraaaa![]()
Evlenemeyenlerin uydurduğu birşey o inanmabekarlık sultanlıktır ben hep sultan kalıcam![]()
yoooo hıcte degıl yemek derdı yok camasır bulasık koca cocuk derdi yok naberrrrrEvlenemeyenlerin uydurduğu birşey o inanma![]()
Inşallah bacim rabbim sanada nasip etsin İnşallahAyyy canım benimmmsağlıkla buyutursun inşallah tatlim
![]()
Amin tatlımInşallah bacim rabbim sanada nasip etsin İnşallah![]()