- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
Dün yoklama yaptım 1 kişi eksik çıktısonra baktım hiç uğramamışsın
![]()
Ama mazeretim var Nevoş :) Misafir vardı dün gece giremedim hiç çok geç saatte açtm bilgisayarı bende sizi yok yazdımm o zamanda siz yoktunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün yoklama yaptım 1 kişi eksik çıktısonra baktım hiç uğramamışsın
![]()
Ne yardan ne serden yok valla tatlışkom, burda birini seçcenToline bisey ettirtmem ama adrayı da sabın yaptırtmamnluy burda şiiiişşttt heeeyyyy
![]()
Sen tolin'e destek olunca onun yaptığı herşeye destek olmuş oluyorsun ona göreToline bisey ettirtmem ama adrayı da sabın yaptırtmamnluy burda şiiiişşttt heeeyyyy
![]()
Yaptı yaptı.Hadi bul Pinko`nun kurabiyeyi Meg.pinkonun?
A aaaa yapmaz ama
![]()
Tamam tamam şaka yaptımAma mazeretim var Nevoş :) Misafir vardı dün gece giremedim hiç çok geç saatte açtm bilgisayarı bende sizi yok yazdımm o zamanda siz yoktunuz![]()
oy oyy kıyamammmDişim ağrıyor![]()
Artık kıyamaz o banaYaptı yaptı.Hadi bul Pinko`nun kurabiyeyi Meg.![]()
Duvara kafa atasım varoy oyy kıyamammm![]()
Hepsi birden sızlıyorHayırdır canımGeçmiş olsun
![]()
Yaptırma Meg.Toline bisey ettirtmem ama adrayı da sabın yaptırtmamnoluy burda şiiiişşttt heeeyyyy
![]()
Diş sıkıntısı çok fena Allah yardımcın olsunHepsi birden sızlıyorTeşekkür ederim inşallah geçer ya, başım ağrımaya başladı artık
Peki peki.Artık kıyamaz o bana
Bak adra yeniden düşman olcaz ha![]()
Tamam tamam şaka yaptımKurabiye yarışmasına katılacak mısın
![]()
Amin Allah razı olsunDiş sıkıntısı çok fena Allah yardımcın olsun![]()
Şimdilik kurabiye önde gidiyorKurabiyemi kazandı pastaya noldu NevoşşYok katılmam çünkü yapmayı bilmiyorum çokta sevmiyorum zaten evlenince katılcam senin yarışmalarına söz
![]()
Kandırıkçı hani şimdi katılıp öğrenecektinKurabiyemi kazandı pastaya noldu NevoşşYok katılmam çünkü yapmayı bilmiyorum çokta sevmiyorum zaten evlenince katılcam senin yarışmalarına söz
![]()
Daha önce kıymış mıydımArtık kıyamaz o bana
Bak adra yeniden düşman olcaz ha![]()
Geçmiş olsun.Bugün bir topikte okudum.Ağrıyan dişine karanfil koyup bastırırsan iyi geliyormuş.Hepsi birden sızlıyorTeşekkür ederim inşallah geçer ya, başım ağrımaya başladı artık