- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.690
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam akşam bekliyoruz neler yedin anlatırsınGünaydınlarrrr hanımlarrbugün yokum apartman günümüz var bol bol yiyip gelecem
![]()
Ekmek arası çorba meşhur olduOyum ekmek arası corbayasunum harıka
Hepsı cok guzel lezzetlı corbalar emınım ellerınıze saglık
Hepınız cok tatlısınız bu aralar yogunum okuyamadım sızı, kurabıyelerde gorusrz ıns![]()
Ablam akşam bekliyoruz neler yedin anlatırsın
Ekmek arası çorba meşhur oldu
Bizi takip ediyorsunuz gelip yorum yazmıyorsunuz
Kurabiye kategorisinde bekliyorum![]()
Dün gece tolin'den intikamımızı aldım gördün müTamamdır anında yetiştiririm![]()
Canım seninde ellerine,emeğine sağlıkMerhaba hepinize,
Arada bakıyorum, keyifli muhabbetler dönüyor burada. Yeni kategoride kurabiyeler olacak sanırım. Hepinize yeni kategoride kolaylıklar ve bol şanslar dilerim.
Bu arada
Tebriklerpinkstrap açık ara öndesin,
bu sonuç değismez sanırım artık, eline , emeğine sağlık.![]()
Dün gece tolin'den intikamımızı aldım gördün mü![]()
Ben de onu çıldırttımYok görmedim gene çıldırttı demi![]()
Çok teşekkür ederimOyum ekmek arası corbayasunum harıka
Hepsı cok guzel lezzetlı corbalar emınım ellerınıze saglık
Hepınız cok tatlısınız bu aralar yogunum okuyamadım sızı, kurabıyelerde gorusrz ıns![]()
Teşekkür ederim canım, neden sadece bakıyorsun, bizi beğenmiyor musun yoksaMerhaba hepinize,
Arada bakıyorum, keyifli muhabbetler dönüyor burada. Yeni kategoride kurabiyeler olacak sanırım. Hepinize yeni kategoride kolaylıklar ve bol şanslar dilerim.
Bu arada
Tebriklerpinkstrap açık ara öndesin,
bu sonuç değismez sanırım artık, eline , emeğine sağlık.![]()
Selam canım, bu saate kadar, uyana uyana inatla uyudum, adamlar duvarı kırdıkça saydım :))Selammm![]()
Ben de onu çıldırttım
Marga'nın topiğinde son sayfalara bak![]()
Kurabiyeyi de ekmeğin arasına koycam NevoşumAblam akşam bekliyoruz neler yedin anlatırsın
Ekmek arası çorba meşhur oldu
Bizi takip ediyorsunuz gelip yorum yazmıyorsunuz
Kurabiye kategorisinde bekliyorum![]()
Allah kolaylik versin canim bi turlu bitmez o bi hafta artikSelam canım, bu saate kadar, uyana uyana inatla uyudum, adamlar duvarı kırdıkça saydım :))
1 Hafta sürecekti, gitmediler daha, hiç bukadar gürültü yapmamışlardı![]()
Evet ya bitmiyorAllah kolaylik versin canim bi turlu bitmez o bi hafta artik![]()
Iyi napim esim bugun sinava caliscam diye gitmedi kahvalti yaptik toplantisi varmis 1saat ona gidip gelim diye o gitti bizde uzattik ayakalrimizi size bakmaya geldikEvet ya bitmiyor
Sen napıyorsun, kk'nın en küçük üyesine iyi bak![]()
1 saat sonra yoksun yani :))Iyi napim esim bugun sinava caliscam diye gitmedi kahvalti yaptik toplantisi varmis 1saat ona gidip gelim diye o gitti bizde uzattik ayakalrimizi size bakmaya geldik![]()
Sabırsızlıkla bekliyoruzKurabiyeyi de ekmeğin arasına koycam Nevoşum
Pilavı bile ekmek arası yiyorum, kurabiyeyi hiç öyle denememiştim![]()