Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabia senin mesajlar bayağı arttı.![]()
kanka oldugunuz içi gormemıssındır o hep benı carrieyi tivitiyi kovalasın zatenBen hiç görmedim öyle olduğunu![]()
Yanımda olmanı istiyorum
Mune abla görse ağlar nasılda içli seslendin öyle![]()
Çorba yapmak şart olduo mesajlara artana kadar ben kac sayfa geriden geliyorum
yine gerideyim![]()
Akıllı ol seni de kovalamasınkanka oldugunuz içi gormemıssındır o hep benı carrieyi tivitiyi kovalasın zaten![]()
hakli oldumu biliyordumki![]()
ben bıkere cok akıllıyım cokta usluyumÇorba yapmak şart oldu
Akıllı ol seni de kovalamasın
![]()
Al işte senin ipinle nasıl kuyuya ineyim ben![]()
Çorba yapmak şart oldu
Akıllı ol seni de kovalamasın
![]()
Duyda inanma, sen usluysan biz neyiz?ben bıkere cok akıllıyım cokta usluyum![]()
Atasözünü mahfettin, atalarımızın kemikleri sızladıkuyuyu napcanki cadim artik musluk denen birsey var![]()
Evet hepimiz çok iyi biliyoruzben bıkere cok akıllıyım cokta usluyum![]()
vayyy sendemı brütüsyahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
![]()
Çok zayıf ondan ancak paça olur zatenyahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
![]()
Yok ya, beynini çöpe atalım, yiyenlere geçen, tolinden kurtulcaz diye, başka tolinler çıkmasın piyasayayahniden vazgecin ,tolinin kelle pacasini yapin bak daha güzel olucakbenden demesi
![]()
Duyda inanma, sen usluysan biz neyiz?
Atasözünü mahfettin, atalarımızın kemikleri sızladı![]()
ben anladım sız benı kıskanıyosunuzEvet hepimiz çok iyi biliyoruz![]()
Tek hayalim senin gibi olmaktı, olamayıncada napcam saldırıya geçiyorum işteben anladım sız benı kıskanıyosunuz![]()
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuşben anladım sız benı kıskanıyosunuz![]()
Tamamdır evlere servisimiz de var zatenkizlar,karagül dizime kaciyorumtasinincida kosturmakten dizide filmde izleymicem
tadini cikariyim bugünlerde
yarin,kahvaltimda tolin kellepaca siparsi vericemhazir olsun sabaha lütfen
![]()
İyi geceler ,iyi seyirlerkizlar,karagül dizime kaciyorumtasinincida kosturmakten dizide filmde izleymicem
tadini cikariyim bugünlerde
yarin,kahvaltimda tolin kellepaca siparsi vericemhazir olsun sabaha lütfen
![]()