- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetttAa çok az kalmışannecigin nasıl da ozlemistir seni
![]()
Aaah ah yaptırıp dondurucuya koyuyordum .Gitti gittti memleketine gitti.ivet ben dedim![]()
Bi dene canım belki sen seversin, kötü değil tadı. Çokda pratikhadi yaötekinden yapabileceğimi hiç sanmıyorum mundar ederim malzemeyi
![]()
ne kadara yaptırıyordun? Ben yiyemem tanımadığım kişinin yemeğini gerçiAaah ah yaptırıp dondurucuya koyuyordum .Gitti gittti memleketine gitti.
Annemi özlettiniz beeeeaaaa.yiter yiter.evetttözlemiş canım evden çıkarken fotoğrafçı tutmuştuk onları almış her pozun tüm karelerini çıkartmış masanın üzerine koymuş gelip gidip bakıyormuş
![]()
Ay kiyamammmevetttözlemiş canım evden çıkarken fotoğrafçı tutmuştuk onları almış her pozun tüm karelerini çıkartmış masanın üzerine koymuş gelip gidip bakıyormuş
![]()
Birebir aynısı olmaz ama gönlü geçerBen yaptım onu öyle çok beğenmedim
Ben tüm malzemeyi veriyodum o ne isterse parasınıda veriyodum .Çoook güzel yapıyodu.ne kadara yaptırıyordun? Ben yiyemem tanımadığım kişinin yemeğini gerçi
Bi dene canım belki sen seversin, kötü değil tadı. Çokda pratik
Orası öyle benim de ilk yaptığım içli köfte oBirebir aynısı olmaz ama gönlü geçer![]()
2 ayı geçti evet canım : )Ay kiyamammm2 aynı oldu evleneli canım?
Ekle ekleay deneyecem bakalım beğenecek miyiz fotoda eklerim size belki : )
Maşallah canım2 ayı geçti evet canım : )
Güzeldir canım tabi ben yiyemem işte : ) başkası yok mu öyle doğulu olanBen tüm malzemeyi veriyodum o ne isterse parasınıda veriyodum .Çoook güzel yapıyodu.
Şimdi diğerini yapıyor musun?Orası öyle benim de ilk yaptığım içli köfte o![]()
Yok tanıdıgım başka .Maraştan otobüsle gönderiym dedi arkadaşta ben cesaret edemedim.Güzeldir canım tabi ben yiyemem işte : ) başkası yok mu öyle doğulu olan
Yapıyorum tabi, diğerini önceden de yapıyordum, o gün bu tarifi görünce merak ettimŞimdi diğerini yapıyor musun?![]()
Ben hiç sevmiyorum içli kofteyi yaŞimdi diğerini yapıyor musun?![]()