• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Kış Çorbaları Tarifleri

Canım bugün evlilik yıldönümümüz.. Temizlik yapcam, alışveriş yacam, pasta yapcam(karar veremedim) evi hazırlayıp, ye ek yapcam :)) Daha yemekle pastanın ne olacagına karar veremedim :KK43:
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:
merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?

işler çok sıkıştırdı abla ,şantiyeler kapancak kışdan dolayı o yüzden şimdiden toparlıyoruz hesap kitapları ya :mad: biran önce tatil olsa da memleketime gitsem :cry:

Allah kolaylık versin canım:KK60:
ay nice senelere insallah canim :) bence kesinlikleee cikolataliiiii bi pasta mmmmmmmm :kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

merhaba Nevreste ablacim :) nasilsin?
İyiyim canım sen nasılsın:KK60:

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz:KK55:

Allah kolaylık versin canım:KK60:

Ben kızları almak için okula gidiyorum görüşürüz:KK55:
tesekkur ederim bende iyiyim ablacim :KK19::KK68: kizlarin kac yasinda ablacim?
Teşekkür ederim, pasta hayal oldu azıcık:cry:
ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?

ay okudum gecmis olsun aman dikkat et canim yaa :) pastayi tencerede yapabilirsin tencere kekleri oluyo ya yumusak yumusak onlardan olmaz mii?
Teşekkür ederim, 1 kazayla kalırım inşallah :))
Komşunun fırınına atarım. Bi okuyup üfleyeyim kendimi :-)

Bilmiyorum ki, kablosu gitti de, komşuya indircem kekiniAllahtan atar atmaz oldu da yarım kalmadı. Birşeye dokunmaya korkuyorum şimdi
İyi yapmışsın canım, boşver elleme, tehlikeli olabilir. Kolay gelsin canım, pastanın bitmiş halini eklemeyi unutma:rolleyes::77:

Canım musmutlu, huzurlu uzun seneler:KK36:
Elleriniz hiç ayrılmasın:nazar:

Nehaber canım:KK60:
Teşekkür ederim:KK37:
Keki fırına atmamla üçlüden ateş çıkmaya başladı, üçlü fiş erimiş fırının fişine yapışmıs:mad: Aksilik bugün olmak zorundaydı:mad::mad:
Hayırlısı olsuno_O
Tencerede kek yap:KK58:

10 yaşındalar canım:KK19:

Back
X